Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο βραχυχρόνιος προγραμματισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων
(Επιχειρησιακά προγράμματα και Budgeting)

Ο βραχυχρόνιος προγραμματισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε, πρώτ΄ απ΄ όλα, για τους φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων - Οικονομικών, καθώς και άλλους σπουδαστές της Διοίκησης Παραγωγής, της Λογιστικής κλπ., που επιθυμούν να κατανοήσουν τι είναι ο Βραχυχρόνιος Προγραμματισμός των Επιχειρήσεων, καθώς και να γνωρίσουν βασικές έννοιες, αρχές και μεθόδους του.
Γράφτηκε όμως, επίσης, και για το διοικητικό στέλεχος, τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία και γενικά για τους ανθρώπους της πράξης που μάταια αναζητούσαν απαντήσεις σ΄ ερωτήματα όπως: Τι είναι το Πρόγραμμα Πωλήσεων, το Πρόγραμμα Παραγωγής κ.λπ., πώς καταρτίζεται αυτό, τι στοιχεία πρέπει να περιλαμβάνει, πώς παρουσιάζεται, ποια η σχέση του με τη Στρατηγική της Επιχείρησης, τον Οικονομικό της Προγραμματισμό (Budgeting) κ.λπ.
Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι γραμμένο απλά, σύντομα και εύληπτα, με πολλά παραδείγματα, σχήματα και διαγράμματα, έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται αντιληπτό ακόμη από κάποιον που δεν διαθέτει γνώσεις Μάνατζμεντ. Με την έκδοσή του ελπίζεται ότι θα συμπληρωθεί το κενό που υπήρχε στη βιβλιογραφία της Διοίκησης των Επιχειρήσεων σχετικά με τον Βραχυχρόνιο Προγραμματισμό.

24χ17 εκ., 151 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-351-511-1
ISBN (10ψήφιο): 960-351-511-6
Βάρος: 0.328 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
13.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παντελής Γ. Πεχλιβανίδης είναι Καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και διοίκηση επιχειρήσεων στην τότε ΑΣΟΕΕ, καθώς και στα πανεπιστήμια Κολωνίας - Βόννης στην Ομοσπονδιακή Γερμανία. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε ως υπότροφος της Γερμανικής Κρατικής Υπηρεσίας Υποτροφιών στα πανεπιστήμα Harvard και Columbia των ΗΠΑ. Το 1965 έλαβε το πτυχίο του στην Οικονομική και Διοικητική των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κολωνίας. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο έλαβε και το διδακτορικό του δίπλωμα το 1969. Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) δίδαξε επί είκοσι τέσσερα χρόνια (1977-2001) τα μαθήματα της Οργάνωσης και Διοίκησης της Οικονομικής των Επιχειρήσεων, τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Την πλούσια επαγγελματική εμπειρία του απέκτησε εργαζόμενος επί μεγάλο χρονικό διάστημα ως στέλεχος βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και ως εμπειρογνώμων και μέλος Επιτροπών του Δημοσίου. Έχει διδάξει σε πάρα πολλά σεμινάρια για το Μάνατζμεντ και έχει συμμετάσχει σε σειρά επιστημονικών Συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει επίσης διατελέσει Αντιπρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (ΣΟΛ). Τέλος, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων για το Μάνατζμεντ και την Οικονομική των Επιχειρήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.