Τα πάντα γύρω από το sex σε κόμικ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα πάντα γύρω από το sex σε κόμικ

Larry Gonick

Christine Devault

Όλα όσα θα θέλατε, μεγάλοι και μικρότεροι, έμπειροι και πρωτάρηδες, να μάθετε για το σεξ και δεν ευκαιρείτε να διαβάσετε! Τολμηρό, κατατοπιστικό, γραμμένο με επιστημονική ακρίβεια, αλλά και πολύ χιούμορ αυτό το κόμικ περιγράφει πολύ ευχάριστα και κατανοητά: Τη δομή και τη λειτουργικότητα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Τα φύλα και τη σεξουαλική ταυτότητα. Τη σεξουαλική διέγερση, ανταπόκριση κι επικοινωνία. Τον έρωτα, τη συμβίωση, το γάμο. Την αντισύλληψη και την ερωτική και σεξουαλική υγεία. . . με κέφι και χωρίς φύλλο συκής, αλλά με σοβαρότητα. Ακόμα κι ο πιο έμπειρος κάτι μαθαίνει!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νίκος Τσαπαρής (Μεταφραστής)


Larry Gonick

Larry Gonick (Συγγραφέας)

O Larry Gonick είναι επαγγελματίας σκιτσογράφος και συγγραφέας πολλών βιβλίων κόμικς. Σπούδασες μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα). Τα έτη 1994 και 1995 έλαβε υποτροφία και σπούδασε στο ΜΙΤ δημοσιογραφία για τις θετικές επιστήμες. Το 2000 διετέλεσε υπότροφος ειδικός ερευνητής δημοσιογραφίας στο Ινστιτούτο Μαθηματικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϋ. Η σειρά "Ιστορία του κόσμου σε κόμικς" κατατάχθηκε από τον αμερικανικό Τύπο στα 100 καλύτερα βιβλία κόμικς του 20ού αιώνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christine Devault (Συγγραφέας)

Η Christine Devault είναι εκπαιδευτικός σε θέματα οικογενειακής ζωής, διαπιστευμένη από το Εθνικό Συμβούλιο οικογενειακών σχέσεων. Διδάσκει στο κολέγιο Cabrillo και έχει γράψει εκτεταμένα για τη σεξουαλικότητα και την οικογενειακή ζωή. Έχει τρία παιδιά και ζει με το σύζυγό της στην πόλη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
244
Διαστάσεις:
22x17
Βάρος:
0.487 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση