Αιδοία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αιδοία

54 ιστορίες για 54 αιδοία

Juan Manuel de Prada

10.65€ -26% 7.88€

"Το "Αιδοία"! δεν είναι ένα βιβλίο που έχει γραφτεί μόνο για άντρες. Ούτε αποτελεί, φυσικά, αντικατοπτρισμό των γυναικών. Ούτε εγχειρίδιο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Ούτε επιτομή γυναικολογίας. Ούτε, πολύ λιγότερο, απλά ένα πορνογραφικό κείμενο." Αυτά μας πληροφορεί ο πρόλογος του ασυνήθιστου αυτού βιβλίου, η πρωτοτυπία του οποίου δεν εξαντλείται από τον τίτλο του, ούτε καν στο θέμα με το οποίο καταπιάνεται. Τα 54 κείμενα που το αποτελούν αντιστοιχούν στα ισάριθμα αιδοία μιας πληθώρας ιδιοκτητριών, από την απέναντι γειτόνισσα και τη ράφτρα μέχρι την κούκλα, τη μούμια αλλά και... τους αγγέλους! Πρόκειται για 54 απολαυστικές ιστορίες γραμμένες με χιούμορ, φαντασία και απέραντη τρυφερότητα από τον γνωστότερο νέο συγγραφέα της ισπανικής λογοτεχνίας.




Κατερίνα Τζωρίδου

Κατερίνα Τζωρίδου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1966. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια έζησε για τέσσερα χρόνια στα Γιάννενα, όπου αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Από το 1988 ζει στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής της κινηματογραφικής εφημερίδας Παράλλαξη και έχει επίσης γράψει κείμενα για το κινηματογραφικό περιοδικό Οθόνη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με λογοτεχνικές μεταφράσεις από τα αγγλικά και τα ισπανικά. Επίσης εργάζεται ως διερμηνέας συνεδρίων στα αγγλικά και τα ισπανικά. Είναι μέλος της εταιρίας υποτιτλισμού "Storyteller", μέσω της οποίας συνεργάζεται ως υποτιτλίστρια με τα κινηματογραφικά φεστιβάλ: Δράμας, περιοδικού Σινεμά, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης και όλα τα αφιερώματα του Υπουργείου Πολιτισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχει εκδόσει τα βιβλία: "Μια τσαγιέρα αλλιώτικη", "Ο κλέφτης των χρωμάτων", "24 γράμματα και μια αρκούδα", "Επιστροφή στην πόλη", "Η ραγισμένη καρδούλα", "Μια νύχτα στον ουρανό".

Juan Manuel de Prada

Juan Manuel de Prada (Συγγραφέας)

Ο Χουάν Μανουέλ δε Πράδα γεννήθηκε το 1970. Πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στη Θαμόρα και τώρα ζει στη Σαλαμάνκα. Αν και είναι πτυχιούχος Νομικής, μοναδική του επαγγελματική ενασχόληση υπήρξε η λογοτεχνία. Τακτικός συνεργάτης σε εφημερίδες, έχει καλλιεργήσει την αφήγηση, την κριτική και τη μετάφραση και έχει τιμηθεί στη διάρκεια της καριέρας του με πολυάριθμα λογοτεχνικά βραβεία. Το "Αιδοία" του χάρισε παγκόσμια φήμη που εδραιώθηκε με τα επόμενα βιβλία του, El Silencio del Patinador (H σιωπή του πατινέρ, 1995), Las mascaras del heroe (Οι μάσκες του ήρωα, 1996) και La tempestad (Η θύελλα, 1997).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21x15
Βάρος:
0.274 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση