Η πάπια που ήθελε να γίνει... μαμά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πάπια που ήθελε να γίνει... μαμά

Κατερίνα Αναγνώστου

Η Χιονούλα, μια κατάλευκη πάπια, ζεσταίνει τα αυγά της περιμένοντας με λαχτάρα να γίνει μαμά. Όμως οι εχθροί της, ο λύκος, τα κοράκια και οι κυνηγοί, παραμονεύουν και της καταστρέφουν τα όνειρά της. Η Χιονούλα δεν απελπίζεται. Ταξιδεύει μακριά, μέχρι να βρει το παπάκι που θα την αγαπήσει, το παπάκι που θα θελήσει να την κάνει μαμά του και να γίνει το παιδάκι της καρδιάς της. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ναταλία Καπατσούλια

Ναταλία Καπατσούλια (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σκίτσο, εικονογράφηση και γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Συνεργάστηκε με τα παιδικά περιοδικά "Το Ρόδι" και "Τα Σαΐνια" και με πολλούς εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων: "Ένα συννεφάκι διαδηλώνει", "Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο", "Α,β,γ...ω, αλφαβητάριο τρελό", "Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης", "Η Πουπού και η Καρλόττα", "Από που πάνε στην οδό Δεληγιάννη;", "Ο τράγος και τα επτά λυκάκια".


Κατερίνα Αναγνώστου

Κατερίνα Αναγνώστου (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αιγάνη Λαρίσης το 1958. Ζει και εργάζεται στη Λάρισα ως ιδιωτική υπάλληλος. Η παιδική λογοτεχνία είναι η μεγάλη της αγάπη. Της αρέσει να γράφει, καθώς επίσης και να διαβάζει παιδικά βιβλία. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Έχει πάρει τρεις διακρίσεις από τη Γ.Λ.Σ. και μία από τον Κ.Ε.Π.Β. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
27
Διαστάσεις:
23x25
Βάρος:
0.339 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση