Ο πολεμιστής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο πολεμιστής

Οι μαχητές του μέλλοντος: Τολτέκος πολεμιστής: Σαμουράι: Νίντζα: Ιππότες: Ναΐτες: Τρομοκράτες: Λεγεωνάριοι: Ες Ες: Συμμορίτες: Αντάρτες: Σπαρτιάρτες: Ασσασίνοι: Βίκινγκς

Συλλογικό έργο

Νίκος Κανακάρης

Χρήστος Ζ. Κώνστας

13.80€ -10% 12.42€
Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι ένας συνεχής πόλεμος, μια διαρκής μάχη του ανθρώπου ενάντια στα στοιχεία της φύσης αλλά και ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό! Αίμα, φωτιά και θάνατος σε κάθε σελίδα της ηρωισμός, θάρρος και ανδραγαθήματα σε κάθε παράγραφό της. Κατά καιρούς πέρασαν διάφορες μορφές πολεμιστών οι οποίες χαράχτηκαν στη μνήμη των ανθρώπων εξαιτίας της βαρβαρότητας ή της ηρωικότητάς τους. Μορφές αρχετυπικές που ακόμη εγείρουν τη φαντασία και την έμπνευση, προκαλούν ρίγη και ρομαντισμό. Μορφές που η τέχνη της ανήγαγε σε ένα ανώτερο επίπεδο, προσδίδοντας σε αυτές μια πνευματική, ιερή υπόσταση! Μορφές που ο μυστικισμός αποκάλυψε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας και του Θείου! Οι συγγραφείς του βιβλίου παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς πολεμιστές που υπήρξαν στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τρόπο εκπαίδευσης, τα όπλα, τη φιλοσοφία και τη δράση τους. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε τα μυστικά των αρχαιότερων μέχρι και των μελλοντικών πολεμιστών, και μέσα από τις σελίδες του θα ταξιδέψετε στον κόσμο της βίας, του παραλογισμού, του θανάτου αλλά και του θάρρους, της τιμής και της δόξας.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Κανακάρης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Ζ. Κώνστας (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Ζ. Κώνστας είναι ηλεκτρονικός και συγγραφέας. Ζει και εργάζεται στη Σύρο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Ρίζος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Σπυρόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Σπυρόπουλος έχει σπουδάσει θέατρο, ψυχολογία κι έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιαπωνία και στην Ινδία. Διευθύνει την πολιτιστική εταιρεία "Κέντρο Όλον" και ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ευφροσύνη-Αμοντίνη Κωστάκη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Αντωνιάδης

Αντώνης Αντωνιάδης (Επιμέλεια)

Ο Αντώνης Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Άλτενα της Γερμανίας. Αποφοίτησε από την σχολή Φυσικοθεραπείας του Βελιγραδίου. Από το 2000-2004 ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού "Άβατον", ενώ από το 2004 είναι διευθυντής του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα". Το 2003 οργάνωσε την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς "Άγνωστες Πύλες" που προβλήθηκε στην ΕΤ3. Με κείμενά του έχει συμμετάσχει σε πολλά βιβλία και επίσης έχει επιμεληθεί ανάλογο αριθμό βιβλίων άλλων συγγραφέων.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.419 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση