Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η διδασκαλία της χημείας στο γυμνάσιο και λύκειο
(Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση)

Η διδασκαλία της χημείας στο γυμνάσιο και λύκειο
Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει θεωρητικά και εμπειρικά ορισμένες θεματικές της διδασκαλίας της Χημείας στο Γυμνάσιο και Λύκειο. Αποτελείται από δύο μέρη: Στο πρώτο επιχειρείται η θεωρητική προσέγγιση του θέματος, θίγοντας ζητήματα που εμπίπτουν στη Διδακτική της Χημείας. Στο δεύτερο μέρος διερευνώνται οι στάσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε Γυμνάσια και Λύκεια των Νομών Καβάλας και Χαλκιδικής, σε σχέση με θεματικές που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στο πρώτο μέρος της εργασίας. Η εργασία ολοκληρώνεται με την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων που μπορούν να φανούν χρήσιμες στους ιθύνοντες της εκπαιδευτικής πολιτικής καθώς και σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

23χ16 εκ., 188 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 540.07 (Χημεία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-737-6
ISBN (10ψήφιο): 960-343-737-9
Βάρος: 0.349 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
11.58
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.42
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Μορφούλα Καραγιάννη, είναι εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ4 - χημικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με ειδίκευση στη Διδακτική της Χημείας και στις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ., και υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο Θεοφάνης Χατζημιχαήλ, είναι εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ12 - χημικός μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με ειδίκευση στη Διδακτική της χημείας και στις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, και υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.