Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Αγγλία
Συγγραφέας:   Μιχάλης Ι. Γεωργιάδης


Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Αγγλία
Στην παρούσα εργασία, το επίκαιρο ζήτημα της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών αντιμετωπίζεται ως παράγοντας της επαγγελματικής ανάπτυξής τους. Τα προγράμματα της αρχικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και του Λυκείου επιχειρείται να αναλυθούν κριτικά και με την τοποθέτησή τους στο ιστορικό και πολιτισμικό τους πλαίσιο επιδιώκεται να ερμηνευθούν τα χαρακτηριστικά τους. Για την εμβάθυνση στα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα και την προαγωγή της κατανόησής του, μελετάται κριτικά ο αντίστοιχος τομέας της αγγλικής εκπαιδευτικής πραγματικότητας.
Για τις ανάγκες αυτής της εργασίας συγκεντρώθηκαν και αναλύθηκαν πρωτογενή δεδομένα που αφορούν τα προγράμματα, το νομοθετικό πλαίσιο, την εκπαιδευτική πολιτική, τους ιδεολογικούς όρους και τους όρους συζήτησης σχετικά με την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

23χ16 εκ., 504 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 374 (Εκπαίδευση ενηλίκων), 370.495 (Εκπαίδευση - Ελλάς), 370.41 (Εκπαίδευση - Αγγλία), 373 (Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια), 379.2 (Εκπαιδευτική πολιτική), 374 (Εκπαίδευση, Συνεχιζόμενη), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-736-9
ISBN (10ψήφιο): 960-343-736-0
Βάρος: 0.944 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
24.26
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης είναι φιλόλογος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Διδάκτορας Παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου τα τελευταία έτη υπηρετεί ως αποσπασμένος εκπαιδευτικός.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.