Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μάνατζμεντ τουριστικών επιχειρήσεων
(Μια στρατηγική προσέγγιση)

Μάνατζμεντ τουριστικών επιχειρήσεων
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης των βασικών στοιχείων και διαδικασιών που επηρεάζουν το μάνατζμεντ των τουριστικών επιχειρήσεων κατά τον 21ο αιώνα. Στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που λειτουργούν σήμερα οι τουριστικές επιχειρήσεις, αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία τους και το κέρδος τους. Το βιβλίο αυτό υποδεικνύει θέματα που είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη από το μάνατζμεντ κατά τη διαδικασία της κατάστρωσης της στρατηγικής και του προσδιορισμού των λειτουργικών στόχων όλων των τουριστικών επιχειρήσεων και που πρόκειται να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης των διευθυντικών στελεχών στο μέλλον. Αποτελεί λοιπόν το βιβλίο σημαντική συνεισφορά στην προσπάθεια βελτίωσης του τρόπου λήψεως στρατηγικών αποφάσεων και διοίκησης στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και παράλληλα βοήθημα για όλους όσους προσπαθούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικές με τη διοίκηση μιας τουριστικής επιχείρησης, θέλοντας να μειώσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις απρόβλεπτες καταστάσεις που πιθανόν να παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις που στελεχώνουν. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 231 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-286-818-8
ISBN (10ψήφιο): 960-286-818-Χ
Βάρος: 0.493 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης απ΄ όπου αποφοίτησε το 1993 με πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Αφού έλαβε υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Scottish Hotel School του Πανεπιστημίου του Strathclyde της Σκωτίας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1995 με τίτλο M. Sc. στο Διεθνές Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ και έλαβε διδακτορικό τίτλο το 2000 στην τουριστική ανάπτυξη και το σχεδιασμό από το πανεπιστήμιο του Bournemouth, της Αγγλίας. Σήμερα εργάζεται ως συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων" του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στη θεματική ενότητα "Τουριστικός Τομέας" και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και διδάσκει στη Διεύθυνση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ. Το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ποσοτική έρευνα, στην τουριστική ανάπτυξη και στο σχεδιασμό και στο μάνατζμεντ καινοτομίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.