Άλλαξε τη ζωή σου με τη δύναμη της ύπνωσης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Άλλαξε τη ζωή σου με τη δύναμη της ύπνωσης

Josie Hadley

Carol Staudacher

22.50€ -27% 16.43€

Εκμεταλλευτείτε εδώ και τώρα την ακατανίκητη Δύναμη της Ύπνωσης και:
Χάστε βάρος!
Ελέγξτε τον πόνο!
Κόψτε το κάπνισμα!
Νικήστε την κατάθλιψη!
Θωρακίστε την υγεία σας!
Αντιμετωπίστε τις φοβίες σας!
Βελτιώστε την αυτοεκτίμησή σας!
Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!
Αποβάλετε το άγχος και τον πανικό!
Ξεπεράστε την απώλεια και τον χωρισμό!
Η "Δύναμη της Ύπνωσης" είναι ένας εξαιρετικός πρακτικός οδηγός αυτοβοήθειας, που μας παρέχει σαφείς οδηγίες και ειδικές δοκιμασμένες τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε άμεσα κάθε συγκεκριμένο μας πρόβλημα, να ξεπεράσουμε φοβίες, ενοχές και ψυχικά τραύματα του παρελθόντος, και να αλλάξουμε ολοκληρωτικά τη ζωή μας.

Μαρτίνα Κόφφα (Μεταφραστής)


Νίκος Γ. Παπαδάκης (Μεταφραστής)


Josie Hadley

Josie Hadley (Συγγραφέας)

Η Josie Hadley ίδρυσε και διευθύνει το California Institute for Medical Hypnosis και το Palo Alto School of Hypnotherapy, όπου διδάσκει τις τεχνικές της ύπνωσης, αλλά παράλληλα εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές και για θεραπευτικούς σκοπούς. Από το 1977 έχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες ιατρούς, θεραπευτές και συμβουλευτικούς ψυχολόγους από τις ΗΠΑ αλλά και όλο τον κόσμο. Είναι μέλος του National Board for Hypnoanaesthesiologists, του American Association for Professional Hypnotherapists, και του International Association of Counselors and Therapists.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Carol Staudacher

Carol Staudacher (Συγγραφέας)

Η Carol Staudacher είναι συγγραφέας που ειδικεύεται σε βιβλία αυτοβοήθειας. Τα δύο της βιβλία, "Beyond Grief: A guide for recovery from the loss of a loved one" και "Men & Grief: A guide for men surviving the death of a loved one", έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος έκδοσης σε αμερικανικό γυναικείο περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενώ τα διηγήματα και τα ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε ανθολογίες, φιλολογικές επιθεωρήσεις και περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
393
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.829 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση