Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0

Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0
Η Στατιστική είναι ένα από τα πιο συχνά επιχειρήματα, που χρησιμοποιούνται για την τεκμηρίωση μιας τάσης, ενός κοινωνικού, οικονομικού, ιατρικού κ.λπ. φαινομένου. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε ένας ερευνητής γνώστης ή μη της Στατιστικής να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Το παρόν βιβλίο παρέχει τη δυνατότητα της γρήγορης εκπαίδευσης και εν συνεχεία πρακτικής εφαρμογής με τη χρήση του δημοφιλούς πακέτου SPSS 11.
-Καλύπτει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του SPSS με αναλυτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων, που παρουσιάζονται στα επί μέρους κεφάλαια.
-Χρησιμοποιεί αρχεία δεδομένων, που προσφέρονται μαζί με το πακέτο, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πολύ κοντά σε πραγματικό περιβάλλον.
-Παρουσιάζονται αναλυτικά οι διαδικασίες (procedures) με τις αντίστοιχες επιλογές (options). Μ΄ αυτό τον τρόπο ο ερευνητής έχει πολύπλευρη εικόνα της Στατιστικής ανάλυσης που χρησιμοποιεί, ώστε να διασταυρώνει και να ελέγχει τα παραγόμενα αποτελέσματα.
-Περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των στατιστικών αναλύσεων και δίδεται έμφαση όχι μόνο στην κατανόηση των θεωρητικών εννοιών αλλά και της πρακτικής σημασίας αυτών.
-Έρευνα αγοράς, Κοινωνιολογία, Οικονομετρία, Ιατρική, Ψυχολογία, Φυσική, Οικονομία κ.α. είναι τα επιστημονικά πεδία που θα αποκτήσουν ένα χρήσιμο βοήθημα με τη νέα ενημερωμένη έκδοση του παρόντος βιβλίου.

24χ17 εκ., 475 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 310 (Στατιστική)
ISBN: 978-960-8105-55-3
ISBN (10ψήφιο): 960-8105-55-2
Βάρος: 0.786 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.