Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στατιστική επιχειρήσεων

Στατιστική επιχειρήσεων
Η Στατιστική είναι επιστήμη εφαρμογής που χρησιμοποιείται για την έρευνα προβλημάτων στους περισσότερους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Εφαρμόζεται στις δραστηριότητες των επιχειρήσεων και αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο για την επιστημονική προσέγγιση των επιχειρηματικών προβλημάτων. Τα προβλήματα που αφορούν την έρευνα αγοράς, την αξιολόγηση επενδύσεων, τις πωλήσεις, τα κέρδη, τον έλεγχο ποιότητας παραγόμενων προϊόντων, την ανάλυση των επιχειρηματικών τάσεων, τον προγραμματισμό και την πρόβλεψη για το μέλλον και γενικότερα την οργάνωση και διοίκηση της επιχείρησης, θα είναι τεκμηριωμένα αν στηρίζονται στη Στατιστική μεθοδολογία.
Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να δώσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια και απλότητα την τεχνική και τους τρόπους οργάνωσης δεδομένων αλλά και τις μεθόδους ανάλυσης των δεδομένων αυτών, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων, χρήσιμων στη διαδικασία λήψης ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων. Τις αποφάσεις αυτές θα κληθούν να πάρουν οι σημερινοί φοιτητές των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας, στους οποίους απευθύνεται το βιβλίο αυτό, ως ένα βασικό βοήθημα της Στατιστικής επιστήμης.
Βέβαια, η εμβάθυνση των γνώσεων στη Στατιστική προϋποθέτει αναζήτηση σημαντικού τμήματος της εκτεταμένης βιβλιογραφίας που υπάρχει. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 434 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 310 (Στατιστική)
ISBN: 978-960-390-119-8
ISBN (10ψήφιο): 960-390-119-9
Βάρος: 0.867 κιλά
Εκδότης: Interbooks
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
37.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

33.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.