Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Περιβάλλον και εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα
(Εκπαίδευση, κατάρτιση, επιμόρφωση)
Συγγραφέας:   Μιχάλης Χρηστάκης


Περιβάλλον και εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα
Η έννοια της αειφορίας που συμβαδίζει με την προστασία του περιβάλλοντος ενσωματώνεται σταδιακά στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας μας με στόχο την προώθηση νέων δράσεων στον οικονομικό τομέα, που θα αναδείξουν νέα επαγγέλματα και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ειδικότερα στο περιβάλλον και στον πολιτισμό, όπου η χώρα μας διαθέτει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.
Στη λογική αυτή εντάσσεται και η προσπάθεια για την προώθηση του πνεύματος της επιχειρηματικότητας μέσα από την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης, του επαγγελματικού προσανατολισμού και της δια βίου εκπαίδευσης, ειδικότερα δε στον τομέα του περιβάλλοντος.
Η βούληση της ελληνικής πολιτείας να προωθήσει πολιτικές εκπαίδευσης - κατάρτισης - επιμόρφωσης στον περιβαλλοντικό τομέα αποσκοπεί στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, στη βελτίωση των δυνατοτήτων της νεολαίας για παραγωγική απασχόληση, και στην ευαισθητοποίηση των αυριανών πολιτών.
[...]

21χ14 εκ., 80 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Αγορά Εργασίας και Μάνατζμεντ
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 338.9 (Οικονομική ανάπτυξη), 338.9 (Οικονομική πολιτική), 363.7 (Περιβαλλοντική πολιτική), 379.2 (Εκπαιδευτική πολιτική)
Άλλα πρόσωπα: Θωμάς Κ. Κιμέρης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-7860-30-9
ISBN (10ψήφιο): 960-7860-30-6
Βάρος: 0.138 κιλά
Εκδότης: Προπομπός
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
5.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

4.45
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Χρηστάκης, Μιχάλης
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στα Ευρωπαϊκά Θέματα και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία. Αναγορεύτηκε σε διδάκτορα διεθνών σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του ΚΕΝΤ στην Αγγλία. Είναι ειδικός επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, όπου είναι υπεύθυνος έρευνας και σπουδών για τα ευρωπαϊκά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Ειδικότερα στον τομέα του περιβάλλοντος ως επιστημονικός υπεύθυνος έχει διοργανώσει σειρά από συνέδρια και προγράμματα επιμόρφωσης για τα στελέχη του δημόσιου τομέα. Είναι επίσης υπεύθυνος για την έκδοση σειράς επιστημονικών τετραδίων σε γνωστικά αντικείμενα που αφορούν το περιβάλλον. Ειδικεύεται στα ευρωπαϊκά θέματα, στις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βαλκανικές Χώρες και στις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, καθώς επίσης σε θέματα του κοινοτικού πλαισίου στήριξης και συγκεκριμένα στα τομεακά και τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.