Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
C.R.S.-G.D.S., συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

C.R.S.-G.D.S., συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
[...] Η ιδέα για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου καλλιεργήθηκε όταν, ως εκπαιδεύτρια σε σχολές και ιδρύματα στον τομέα "Τουρισμός", με εξειδίκευση στα συστήματα κρατήσεων, διαπίστωσα την παντελή έλλειψη ενός συγγράμματος που θα βοηθούσε τους εκπαιδευόμενους στην κατανόηση των συστημάτων κρατήσεων και το οποίο θα αποτελούσε βοήθημα στην περαιτέρω επαγγελματική τους πορεία.
Βασισμένη στην πείρα που μου προσέφερε η πολύχρονη ενασχόλησή μου στον τουριστικό χώρο, στην εξειδίκευσή μου στην εκπαίδευση, όσον αφορά τα Συστήματα Κρατήσεων, και στο ενδιαφέρον μου, που παρέμεινε αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια, πήρα την απόφαση για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου με την ελπίδα να καλύψω όσο το δυνατόν το κενό στην ελληνική τουριστική βιβλιογραφία όσον αφορά τα συστήματα κρατήσεων.
Θέλω να διευκρινήσω στους αναγνώστες αυτού του βιβλίου ότι για όρους που είναι κοινά αποδεκτοί στον τουριστικό χώρο, διεθνώς έχει χρησιμοποιηθεί η αγγλική γλώσσα.
Επίσης, θέλω να καταστήσω σαφές ότι το υλικό που εμπεριέχεται στην παρουσίαση, την ιστορική αναδρομή και την περιγραφή των προϊόντων του κάθε συστήματος χωριστά δεν εκφράζουν την άποψη της συγγραφέως, αλλά έχει καταγραφεί όπως ακριβώς παρουσιάζεται στα ίδια τα συστήματα κρατήσεων. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 258 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.479 1 (Τουρισμός)
ISBN: 978-960-7860-34-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7860-34-9
Βάρος: 0.528 κιλά
Εκδότης: Προπομπός
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
18.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.29
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ζωή Κωστομούδη - Κυριακοπούλου, γεννήθηκε στην Ασμάρα της Ερυθραίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τα τουριστικά επαγγέλματα. Εργάστηκε στις αεροπορικές εταιρείες Ethiopian Airlines και Saudi Arabian Airlines και τα τελευταία 10 χρόνια εργάσθηκε στην Galileo Hellas. Έγινε προϊσταμένη του τμήματος εκπαίδευσης και στη συνέχει ανέλαβε και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Από το 1991 ασχολήθηκε με την εκπαίδευση του συστήματος κρατήσεων Galileo και στη συνέχεια έως και σήμερα με την εκπαίδευση σε τουριστικά θέματα στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων. Κάτοχος του διπλώματος της ΙΑΤΑ, ασχολείται με την εκπαίδευση σε εγκεκριμένες σχολές της ΙΑΤΑ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.