Διεθνής λογιστική
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διεθνής λογιστική

Τα πλαίσιά της

Βασίλειος Φ. Φίλιος

12.44€ -10% 11.20€

[...] Η ενασχοληση με τη Διεθνή Λογιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον και ως μάθημα προπτυχιακής εξειδίκευσης και ως δέσμη θεμάτων που προσφέρεται για έρευνα και σε βάθος μελέτη, είτε σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών είτε σε επίπεδο εκπόνησης διδακτορικής διατριβής σε κάποιο επιμέρους - ειδικότερο θέμα.
Το βιβλίο αυτό, ουσιαστικά, είναι το πρώτο επί του θέματος στα ελληνικά, γι` αυτό και ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα η συγγραφή του. Επισπέφθηκε όμως η έκδοση έστω μέρους του ως πρώτος τόμος επειδή κλήθηκα να διδάξω μάθημα επί των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στο Τμήμα Διοίκησης του Α.Τ.Ε.Ο. Πειραιά το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 (έτος κατά το οποίο πρωτοεισήχθηκε εκεί το μάθημα αυτό), και δεν υπήρχε βιβλίο-διδακτικό εγχειρίδιο στα ελληνικά. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Βασίλειος Φ. Φίλιος

Βασίλειος Φ. Φίλιος (Συγγραφέας)

Ο Βασίλειος Φίλιος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση) και περαιτέρω εξειδίκευση σε Χρηματοοικονομικούς-Διαχειριστικούς Ελέγχους (Master Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Southampton). Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D) στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Από τον Ιούλιο του 2013 είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
173
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.23 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση