Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διεθνής λογιστική
(Τα πλαίσιά της)
Συγγραφέας:   Βασίλειος Φ. Φίλιος


Διεθνής λογιστική
[...] Η ενασχοληση με τη Διεθνή Λογιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον και ως μάθημα προπτυχιακής εξειδίκευσης και ως δέσμη θεμάτων που προσφέρεται για έρευνα και σε βάθος μελέτη, είτε σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών είτε σε επίπεδο εκπόνησης διδακτορικής διατριβής σε κάποιο επιμέρους - ειδικότερο θέμα.
Το βιβλίο αυτό, ουσιαστικά, είναι το πρώτο επί του θέματος στα ελληνικά, γι΄ αυτό και ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα η συγγραφή του. Επισπέφθηκε όμως η έκδοση έστω μέρους του ως πρώτος τόμος επειδή κλήθηκα να διδάξω μάθημα επί των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στο Τμήμα Διοίκησης του Α.Τ.Ε.Ο. Πειραιά το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 (έτος κατά το οποίο πρωτοεισήχθηκε εκεί το μάθημα αυτό), και δεν υπήρχε βιβλίο-διδακτικό εγχειρίδιο στα ελληνικά. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

21χ14 εκ., 173 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
ISBN Set: 960-8165-68-7
ISBN13 Set: 978-960-8165-68-7
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-8165-69-4
ISBN (10ψήφιο): 960-8165-69-5
Βάρος: 0.23 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
12.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.13
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Φίλιος, Βασίλειος Φ.
Ο Βασίλης Φίλιος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε./Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. (ειδίκευση στη Λογιστική και την Επιχειρηματική Χρηματοδότηση) με (περαιτέρω) εξειδίκευση σε Χρηματοοικονομικούς - Διαχειριστικούς Ελέγχους (Master Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Southampton) και λήψη Διδακτορικού στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Διετέλεσε Research Associate/Fellow, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το Ακαδημαϊκό έτος 1979-80 ενώ εδίδαξε κατά τα έτη 1985-1992 ως εντεταλμένος επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το Σεπτέμβριο του 2004 διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα που διοργανώνει και υλοποιεί το Τ.Ε.Ι. Πειραιώς από κοινού με το Kingstonj University, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά (σε Διοίκηση Μονάδων Υγείας). Από το Σεπτέμβριο τουι 2005 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίων ως αναπληρωτής καθηγητής. Από τον Οκτώβριο του 2007 διδάσκει στο μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Έχει διατελέσει εισηγητής πολλών σεμιναρίων. Παράλληλα έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Είναι συγγραφέας είκοσι βιβλίων και πλέον των εκατό επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά, επαγγελματικά και ακαδημαϊκά περιοδικά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.