Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ιστοδίσκος
(Έγχρωμος διαδραστικός άτλας των ιστών του σώματος)

Ιστοδίσκος
Ο ιστοδίσκος είναι ένας έγχρωμος διαδραστικός άτλας βασικής ιστολογίας που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές των βιολογικών επιστημών να αυτοδιδαχθούν και να ελέγξουν τις γνώσεις τους για την λεπτή δομή των ιστών του σώματος. Περιέχει μικρή εισαγωγή για τους ιστούς, σύντομες οδηγίες για την προετοιμασία και την παρατήρηση των ιστολογικών παρασκευασμάτων, παραδείγματα συνηθισμένων ατελειών των ιστολογικών παρασκευασμάτων και ψηφιοποιημένες ιστολογικές εικόνες οι οποίες συνοδεύονται από σύντομο επεξηγηματικό κείμενο και από πληροφορίες για την προέλευσή τους, την τεχνική χρώσης τους και τη μεγέθυνσή τους.
Ο ιστοδίσκος παρέχει επιπλέον δυνατότητα αυτοέλεγχου των γνώσεων από τον χρήστη με την επιλογή "έλεγχος γνώσεων". Σ΄ αυτό το τμήμα του ιστοδίσκου, επιλογή της σωστής ή της λάθος απάντησης κάθε ψηφιακής σελίδας συνοδεύεται από επιδοκιμαστικό ή αποδοκιμαστικό σχολιασμό αντίστοιχα.

Μορφή: CD-ROM
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 574.824 (Ιστολογία)
ISBN: 978-960-12-1158-9
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1158-6
Βάρος: 0.121 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Παπαδόπουλος, Γεώργιος Χ.
Ο Γιώργος Χ. Παπαδόπουλος είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο της διδασκαλίας και της επιστημονικής του έρευνας είναι η κατασκευή και η λειτουργία του εγκεφάλου. Εκτός από ερευνητικές εργασίες, επιστημονικά βιβλία και CD, έχει δημοσιεύσει μία συλλογή διηγημάτων ("Υποθέσεις αλήθειας", Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης) και δύο ποιητικές συλλογές ("Δρομολόγια ανακύκλωσης - Θεωρίες φυγής" και "Μικρές αγγελίες και ενήλικα επειδή", University Studio Press).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.