Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εικονικός κόσμος και νέες τεχνολογίες

Offer
Στις αρχές του 21ου αιώνα, τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία βρίσκονταν στη σφαίρα της φαντασίας γίνονται πραγματικότητα με ταχύτατους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η επιστήμη της Πληροφορικής σημειώνει καθημερινά σημαντικά άλματα σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Η απόκτηση γνώσεων γύρω από αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα αποτελεί ισχυρό εφόδιο για κοινωνική και κυρίως επαγγελματική ανέλιξη. Παρακλάδι της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας αποτελούν οι Εικονικοί Κόσμοι, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, έχουν εισβάλλει αποφασιστικά στη ζωή της.
Το βιβλίο "Εικονικός κόσμος και νέες τεχνολογίες" γράφτηκε με σκοπό να εισαγάγει τον αναγνώστη στους όρους, τις έννοιες, και τις σύγχρονες τεχνικές πληροφόρησης, και έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύψει τις ανάγκες του μαθήματος "Εικονικά Περιβάλλοντα Πληροφόρησης" που διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

24χ17 εκ., 256 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.43 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Εικονική πραγματικότητα)
ISBN: 978-960-209-692-5
ISBN (10ψήφιο): 960-209-692-6
Βάρος: 0.496 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
17.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ιορδάνης Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Πάφο της Κύπρου. Είναι κάτοχος Bachelor of Science Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων (1997), Bachelor of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (1998) και Master of Science Διαχείρισης Συστημάτων (1999) του Πανεπιστημίου Clarkson των ΗΠΑ, όπου έχει διδάξει ως Teaching Assistant (1997-1999). Από το 1999 μέχρι το 2001 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Μηχανικός Επεξεργασίας Εικόνας. Από το 2001 μέχρι σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στην Ιατρική Διαγνωστική Απεικόνιση του Πανεπιστημίου Oxford του Ηνωμένου Βασιλείου. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην κατασκευή υπολογιστικών μυϊκών μοντέλων για ανίχνευση και σταδιοποίηση του καρκίνου της γλώσσας.

Λαζακίδου, Αθηνά Α.
Η Αθηνά Λαζακίδου γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Αποφοίτησε το 1996 από το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο διάστημα 1997-2000 εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ιατρικής Πληροφορικής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Benjamin Franklin του Freie Universitaet Berlin. Το 2000-2002 εργάστηκε στη Λευκωσία ως Επισκέπτρια Λέκτορας στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στο διάστημα 2001-2002 έχει διδάξει επίσης στο Intercollege στο Campus Nicosia μαθήματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών. Από τον Ιούνιο του 2002 μέχρι σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2002 ως τον Ιούνιο 2004 διδάσκει το μάθημα της Πληροφορικής και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής.

Ο Διόφαντος Χατζημιτσής γεννήθηκε στην Πάφο της Κύπρου. Είναι κάτοχος του B.Eng Πολιτικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου του Surrey (1994-1996), καθώς επίσης κάτοχος του HND του ανώτερου τεχνολογικού ινστιτούτου της Κύπρου (Πολιτική Μηχανική, 1989-1992). Στο διάστημα 1996-1999 εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Surrey. Έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Πολιτικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος (Τομέας Τηλεσκόπησης) του Πανεπιστημίου του Southampton στο Ηνωμένο Βασίλειο (2000-2001). Σήμερα είναι Λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Μηχανικής του Frederick Institute of Technology στην Κύπρο. Παράλληλα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Πολιτικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Southampton στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος του Οίκου Μελετών CRCRG που δραστηριοποιείται στους τομείς της Δορυφορικής Τηλεσκόπησης, Φωτογραμμικής Αποτύπωσης, Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών, Πολιτικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.