Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Microsoft ASP.NET προγραμματισμός με τη Microsoft Visual Basic .NET βήμα βήμα
Συγγραφέας:   G. Andrew Duthie


Offer
Ο βήμα προς βήμα Οδηγός σας για την κατασκευή εφαρμογών Ιστού με την ASP.NET και τη Visual Basic .ΝΕΤ -τώρα ανανεωμένος για το Microsoft Visual Studio .ΝΕΤ 2003.
Μάθετε πώς να γράφετε υψηλής απόδοσης εφαρμογές Ιστού με την ASP.NET και τη Visual Basic .ΝΕΤ 2003 -ένα βήμα κάθε φορά. Αυτό το πρακτικό, εύχρηστο εκπαιδευτικό βοήθημα σας εξηγεί με ακρίβεια όλα τα θεμελιώδη εργαλεία και τις τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων το κοινό περιβάλλον χρόνου εκτέλεσης γλωσσών, τις φόρμες Ιστού, τις υπηρεσίες Ιστού ΧΜL, και το Πλαίσιο Εφαρμογών .ΝΕΤ (.ΝΕΤ Framework) 1.1, στο οποίο περιλαμβάνονται νέα χειριστήρια ASP.NET για φορητές συσκευές. Δουλέψτε με το δικό σας ρυθμό ακολουθώντας τα εύκολα μαθήματα και τις εύχρηστες ασκήσεις και μάθετε τις βασικές τεχνικές. Και αυξήστε την παραγωγικότητά σας δουλεύοντας με κατατοπιστικά παραδείγματα κώδικα και τις βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη εφαρμογών Ιστού ASP.NET με τη Visual Basic .ΝΕΤ.
Ανακαλύψτε πώς:
-Να δημιουργείτε μια εφαρμογή Ιστού, να προσθέτετε μια νέα σελίδα φόρμας Ιστού (Web Forms), και να προσθέτετε χειριστήρια
-Να διαxειρίζεστε την Kατάσταση εφαρμογής και να ενεργοποιείτε την Kατάσταση περιόδου εργασίας
-Να διευθετείτε εφαρμογές και να χρησιμοποιείτε παράπλευρη εκτέλεση (side by side execution)
-Να υλοποιείτε λειτουργίες ασφαλείας στην ASP.NET, όπως η Επικύρωση Αιτήσεων (Request
Validation)
-Να δημιουργείτε σελίδες φορμών Ιστού
-Να εμβαθύνετε στα χειριστήρια -και πώς να κατασκευάζετε τα δικά σας
-Να προσπελάζετε και να συνδέετε δεδομένα
-Να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Ιστού
-Να χρησιμοποιείτε το μηχανισμό κρυφής μνήμης για να βελτιώνετε την απόδοση
-Να ανιχνεύετε και να αποσφαλματώνετε εφαρμογές ASP.NET
-Να διανέμετε εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο ή μέσω του Visual Studio .ΝΕΤ

23χ19 εκ., 606 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βήμα Βήμα
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 004.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet ), 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Παναγιώτης Καναβός (Μεταφραστής) , Δημήτρης Τσιλογιάννης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-209-678-9
ISBN (10ψήφιο): 960-209-678-0
Βάρος: 1.262 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
52.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο G. Andrew Duthie είναι ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Graymad Enterpises, Inc. (http://www.graymad.com), η οποία παρέχει εκπαίδευση και συμβουλές σχετικά με τις τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού της Microsoft. Ο Andrew κατασκευάζει πολυστρωματικές εφαρμογές Ιστού από την εμφάνιση των ενεργών σελίδων διακομιστή (Active Server Pages). ΄Εγραψε σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών ν-στρώσεων στο βιβλίο "Microsoft Visual InterDev 6. Ο Developer΄s Workshop", επίσης από τη Microsoft Press. Ο Andrew είναι συχνός ομιλητής σε εκδηλώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Software Development, η οικογένεια συνεδρίων DevConnections, η Microsoft DeveloperDays, και το VSLive! Επίσης, δίνει ομιλίες σε ομάδες χρηστών .ΝΕΤ ως μέλος του Γραφείoυ Ομιλητών του Διεθνούς Οργανισμού .ΝΕΤ (ΙΝΕΤΑ -hhtp://www.z- neta.org). Εκτός από την εργασία του στην Graymad Enterprises, ο Andrew απολαμβάνει να μοιράζεται το χρόνο του με τη σύζυγό του, Jennifer, να παίζει μουσική, και να καπνίζει την πίπα του. Με τον Andrew μπορείτε να επκοινωνήσετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου andrew@graymad. com.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.