Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη θεωρία σημάτων και συστημάτων
(Βασικές έννοιες και ορισμοί: Συνεχής και διακριτός χρόνος: Μετασχηματισμοί Fourier, Laplace, Z, DFT: Περιγραφή στο χώρο κατάστασης)

Offer
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τις βασικές έννοιες της θεωρίας σημάτων και συστημάτων και εισάγει τον σπουδαστή στους μετασχηματισμούς Fourier, Laplace, Ζ και DFT, καθώς επίσης και στην περιγραφή συστημάτων στο χώρο κατάστασης, στη θεωρία δειγματοληψίας και σε υπολογιστικά θέματα της ανάλυσης Fourier. Χωρίς να θυσιάζεται η αυστηρότητα στα σημεία όπου αυτή είναι απαραίτητη, η προσπάθεια των συγγραφέων έχει εστιαστεί στην παρουσίαση όλων των θεματικών ενοτήτων με τρόπο απλό και κατανοητό, ενώ κάθε κεφάλαιο πλαισιώνεται από έναν αριθμό κατάλληλα επιλεγμένων λυμένων προβλημάτων.

24χ17 εκ., 360 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510 (Μαθηματικά), 621.382 (Τηλεπικοινωνία - Δίκτυα)
ISBN: 978-960-402-114-7
ISBN (10ψήφιο): 960-402-114-1
Βάρος: 0.793 κιλά
Εκδότης: Τυπωθήτω
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Σέργιος Θεοδωρίδης είναι Καθηγητής Επεξεργασίας Σημάτων και Επικοινωνιών στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις περιοχές Επεξεργασίας Σήματος και Εικόνας, Επικοινωνιών και Αναγνώρισης Προτύπων. Έχει δημοσιεύσει εκτεταμένα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου "Pattern Recognition", Academic Press 1998 και συνεκδότης του βιβλίου "Adaptive System Identification and Signal Processing Algorithms", Prentice Hall 1993. Υπηρετεί ως Associate Editor στο περιοδικό IEEE Transactions on Signal Processing, Signal Processing, EURASIP Journal on Applied Signal Processing και EURASIP Journal on Wireless Communications and Networking. Eίναι μέλος της Adcom της European Association for Signal, Speech, and Image Processing (EURASIP), Senior Member toy IEEE, και Fellow του IEE.

Ο Λευτέρης Κοφίδης είναι ερευνητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Αθήνας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην περιοχή της Επεξεργασίας Σήματος και Εικόνας. Έχει συνεισφέρει ως κριτής εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και των επιστημονικών ενώσεων Signal Processing, Circuits and Systems, Communications, και Information Theory του ΙΕΕΕ

Ο Κώστας Μπερμπερίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις περιοχές της Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος και Εικόνας, Κωδικοποίησης Φωνής και Επικοινωνιών. Έχει περίπου 50 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια. Έχει επίσης 4 διεθνείς πατέντες. Έχει συνεισφέρει ως κριτής εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια και υπήρξε μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και των επιστημονικών ενώσεων EURASIP, ΙΕΕΕ Signal Processing Society και IEEE Communications Society.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.