Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σ' ένα κρουασάν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σ' ένα κρουασάν

Pablo Tusset

23.32€ -27% 17.02€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789607073945

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Opera

Ο χοντρός σαν αρκούδα Πάμπλο `Μπαλού` Μιράγιες, αδιόρθωτος τριαντάρης, λάτρης των βουτυρωμένων κρουασάν, χασομέρης, πλακατζής, θαμώνας των χαμαιτυπείων και μαύρο πρόβατο της πλουσιότατης μεγαλοαστικής οικογένειάς του, ασχολείται με τη φιλοσοφία στο Internet, ώσπου, μυστηριωδώς και αναπάντεχα, εξαφανίζεται ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο `The First`, πρόεδρος της εταιρείας Μιράγιες & Μιράγιες, που εξασφαλίζει στον Πάμπλο τα προς το πίνειν. Απόδραση με την ερωμένη του; Εκδίκηση κάποιου εξαπατημένου; Απαγωγή;
Ο Πάμπλο-Μπαλού, ως νέος αντι-ήρωας του Ραμπελέ, παρασύρει τον αναγνώστη σε μια πολιτικώς μη ορθή αναζήτηση στα έγκατα της Βαρκελώνης, οπλισμένος με μεγάλες ποσότητες κυνικού χιούμορ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κρίτων Ηλιόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Κρίτων Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1965. Εξ Αθηνών ορμώμενος αποφοίτησε από τη Σχολή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πάτρας και για βιοπορισμό άσκησε διάφορα επαγγέλματα, τα οποία αποφεύγει συστηματικώς να αναφέρει. Μετοίκησε για πέντε χρόνια στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και τώρα ζει στην Αθήνα. Από τον περασμένο αιώνα μεταφράζει ακαταπαύστως λογοτεχνία (αλλά όχι μόνο) από Ισπανικά και Πορτογαλικά. Στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί περισσότερες από 65 μεταφράσεις του έργων Ισπανών και Λατινομερικανών συγγραφέων. Επίσης συγγράφει άρθρα, αφιλοκερδώς και για μη εμπορικούς σκοπούς, και ασχολείται (επίσης αφιλοκερδώς) με την κοινωνιολογία και την ιστορία της Λατινικής Αμερικής.


Pablo Tusset

Pablo Tusset (Συγγραφέας)

Ο Πάμπλο Τουσέτ (Pablo Tusset) γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1965. Προσπάθησε επί μακρόν να νοικοκυρευτεί, μα τελικά τα παράτησε. Άνθρωπος της δράσης, εγκατέλειψε ένα σίγουρο μέλλον ως αναγνώστης, για να αφοσιωθεί στο γράψιμο. "Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σ΄ ένα κρουασάν" είναι το πρώτο του βιβλίο. Τελευταίως, κρύβεται από τους κοντινούς συγγενείς του και ετοιμάζει την επόμενη επίθεσή του στο -κοινώς αποδεκτό- καλό γούστο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
349
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.482 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση