Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη βιοϊατρική τεχνολογία και ανάλυση ιατρικών σημάτων

Εισαγωγή στη βιοϊατρική τεχνολογία και ανάλυση ιατρικών σημάτων

25χ18 εκ., 244 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 610.284 (Ιατρική τεχνολογία)
ISBN: 978-960-418-026-4
ISBN (10ψήφιο): 960-418-026-6
Βάρος: 0.756 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
19.45
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.51
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1995 είναι τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ και διευθυντής του εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 ερευνητικά άρθρα και πάνω από 150 ανακοινώσεις σε συνέδρια. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Ο Σωτήρης Παυλόπουλος σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Rutgers και την Ιατρική Σχολή Robert Wood Johnson στο New Jersey, Η.Π.Α. Το 1992 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ελλάδα ως επιστημονικος συνεργάτης του Εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ σε θέματα Τηλεματικής Υγείας. Το 1995 κατέλαβε τη θέση του Ερευνητού Γ΄ στο Επιστημονικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ συμμετέχοντας σαν υπεύθυνος σε σημαντικά ευρωπαϊκά και εθνικά έργα έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της Τηλεματικής υγείας. Σήμερα είναι ερευνητής Β΄ και εκτός των ερευνητικών του ασχολιών συμμετέχει στη διδασκαλία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ σε θέματα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Ιατρικής Πληροφορικής. Διαθέτει περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Η Ανδριάνα Πρέντζα σπούδασε Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιοϊατρική Τεχνολογία από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιοϊατρική Τεχνολογία του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2001 κατέλαβε τη θέση της Ερευνήτριας Δ στο Επιστημονικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ συμμετέχοντας σαν υπεύθυνη σε σημαντικά ευρωπαϊκά και διεθνή έργα Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα της Τηλεματικής Υγείας. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 20 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.