Ο εκδικητής της νύχτας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο εκδικητής της νύχτας

Rebecca Brandewyne

Αγγλία, 1802.
Ταξιδεύοντας στις απόκρημνες ακτές της Κορνουάλης μια σκοτεινή, άγρια νύχτα, η άμαξα της Βέριτι Κόλιερ δέχεται επίθεση από τον διαβόητο ληστή των δρόμων Μπλακ Τζακ Ρέιβεν, που τρομοκρατεί την περιοχή. Η επιβλητική δύναμη και η επικίνδυνη αρρενωπότητά του αναστατώνουν βαθιά τη νεαρή γκουβερνάντα, ακόμα και αφότου έχει πια φτάσει ασφαλής στο σπίτι του καινούργιου της εργοδότη, του λόρδου Τζάγκο Ράνσλι.
Εκεί, μέρα με τη μέρα, η Βέριτι αρχίζει να δένεται με τα δύο ορφανά από μητέρα παιδιά του λόρδου, όμως η ατμόσφαιρα στην απομονωμένη έπαυλη είναι βαριά και κάποια παράξενα συμβάντα την κάνουν να φοβάται για τη ζωή της. Φτάνει ακόμα και να υποψιάζεται τον σαγηνευτικό, αινιγματικό Τζάγκο, που της θυμίζει ανησυχητικά το μασκοφόρο ληστή, και παρ΄ όλο που νιώθει ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, ξέρει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεδιαλύνει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και τα αλλόκοτα γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι.
Ωστόσο, η απειλή που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄ ό,τι φαντάζεται. Γιατί καθώς η Αγγλία και η Γαλλία βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, οι κατάσκοποι του Ναπολέοντα γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, όλο και πιο επικίνδυνοι. Και η Βέριτι θα βρεθεί άθελά της παγιδευμένη στο θανάσιμο παιχνίδι τους, όπου τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται...

Κλαίρη Λαϊνά (Μεταφραστής)


Rebecca Brandewyne

Rebecca Brandewyne (Συγγραφέας)

Η Ρεβέκκα Μπραντεγουάιν ξεκίνησε την καριέρα της ως συγγραφέας στα είκοσι ένα της χρόνια, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και τις επιστήμες της επικοινωνίας. Το πρώτο της βιβλίο "No gentle love", σημείωσε μεγάλη επιτυχία και την καθιέρωσε ως τη νεότερη συγγραφέα της ρομαντικής λογοτεχνίας στις ΗΠΑ. Έκτοτε έχει γράψει περισσότερα από τριάντα μυθιστορήματα τα οποία έγιναν μπεστ σέλερ στις λίστες των εγκυρότερων εντύπων της Αμερικής, ανάμεσα στα οποία οι New York Times, οι Los Angeles Times και το Publishers Weekly. Τα έργα της έχουν εκδοθεί σε εξήντα χώρες, έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και πολλά βραβεία. Η μεγάλη επιτυχία της οφείλεται στη μοναδική ικανότητα με την οποία κινείται τόσο στο σύγχρονο όσο και στο ιστορικό μυθιστόρημα, στη συναρπαστική πλοκή και τους μοναδικούς χαρακτήρες των έργων της. Ζει με την οικογένειά της στη Γουίτστα του Κάνσας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
285
Διαστάσεις:
19x12
Βάρος:
0.178 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση