Στον μπαμπά μου θα το πω
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στον μπαμπά μου θα το πω

10.15€ -10% 9.14€

Ο Ευγένιος τρελαίνεται να παίζει με το κόκκινο καραβάκι που του χάρισε ο παππούς. Όμως ο φίλος του ο Αννίβας λέει ότι το καραβάκι είναι τώρα δικό του και του το παίρνει με τη βία. Τι θα κάνει ο μικρός Ευγένιος για να πάρει πίσω το αγαπημένο του παιχνίδι και να μη φοβάται πια τον Αννίβα;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μιχάλης Κουντούρης

Μιχάλης Κουντούρης (Εικονογράφος)

Σκιτσογράφος και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1960. Από το 1985 εργάζεται ως πολιτικός γελοιογράφος σε αθηναϊκές εφημερίδες και συνεργάζεται με αθηναϊκά περιοδικά. Από το 1993 είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Από το 1997 ασχολείται συστηματικά με την εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου. Έχει εικονογραφήσει βιβλία των πιο γνωστών σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων και βιβλία που γράφει ο ίδιος. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και του ΑΙΣΩΠΟΥ. Το 2001 ξεκίνησε η συνεργασία του με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για την εικονογράφηση βιβλίων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 2002 τιμήθηκε με το Βραβείο Εικονογράφησης του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη "Η ακρίδα με τα κόκκινα γοβάκια" από τις εκδόσεις Μίνωας.

Μυρτώ Γεωργίου - Νίλσεν

Μυρτώ Γεωργίου - Νίλσεν (Επιμέλεια)

Η Μυρτώ Γεωργίου - Νίλσεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια. Σπούδασε Ψυχολογία στη Σορβόνη και Ψυχολογία του Παιδιού στο Εθνικό Ινστιτούτο του Παρισιού. Για πολλά χρόνια έζησε στη Δανία, όπου δίδαξε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και διετέλεσε ειδική ερευνήτρια στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Δανίας. Το 1975 ανέλαβε την επαναλειτουργία της Υπηρεσίας Ερευνών, Μελετών και Εκδόσεων του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής στην Αθήνα και συνεργάστηκε κατά καιρούς με διάφορα Κέντρα Υγείας και Κέντρα Κοινωνικής Ψυχιατρικής. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας, όπως και της Μέριμνας (Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στο Θάνατο). Είναι ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ιδιωτικά.


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
29
Διαστάσεις:
25x25
Βάρος:
0.344 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση