Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λογιστικά φύλλα
(Ελληνική έκδοση Excel 2000: Θεωρία, παραδείγματα: Θέματα για πρακτική εξάσκηση)

Λογιστικά φύλλα
To Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Κατάρτισης στους Υπολογιστές (European Computer Driving Licence - ECDL) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα που πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του γνωρίζει τις βασικές έννοιες της Πληροφορικής και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τις βασικές εφαρμογές ενός υπολογιστή.
To βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κάθε αρχάριο χρήστη, καθώς και σε κάθε υποψήφιο για τις εξετάσεις στην Ενότητα 4 - Λογιστικά Φύλλα του ECDL καλύπτοντας τις βασικές έννοιες των λογιστικών φύλλων, καθώς και τη χρήση των λειτουργιών μιας εφαρμογής επεξεργασίας λογιστικών φύλλων. Περιλαμβάνει:
-τις βασικές λειτουργίες δημιουργίας και μορφοποίησης ενός λογιστικού φύλλου
-τη χρήση τύπων και συναρτήσεων για την υλοποίηση βασικών μαθηματικών και λογικών υπολογισμών
-πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως δημιουργία γραφημάτων και διαγραμμάτων και εισαγωγή αντικειμένων από άλλες εφαρμογές, κ.λπ.
Επιπλέον, στο τέλος του βιβλίου παρατίθεται σε ένα πίνακα η μετάφραση στα Ελληνικά της νέας Έκδοσης 4.0 του Προγράμματος Σπουδών του ECDL μαζί με τις σελίδες του βιβλίου όπου αναπτύσσονται τα αντίστοιχα αντικείμενα γνώσης.
Το συνοδευτικό CD-ROM περιέχει ένα τεστ για πρακτική εξάσκηση και αυτοαξιολόγηση το οποίο βασίζεται σε ένα πρόγραμμα προσομοίωσης της εφαρμογής Microsoft Excel 2000. Στο περιβάλλον της πρακτικής εξάσκησης, ο χρήστης μπορεί να πειραματιστεί στο περιβάλλον προσομοίωσης της εφαρμογής για να βρει τη σωστή απάντηση. Η κάθε ερώτηση συνοδεύεται από ένα βίντεο απάντησης όπου παρουσιάζονται οι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους ο χρήστης μπορεί να επιτελέσει τη ζητούμενη λειτουργία στο περιβάλλον του Excel.
Στο περιβάλλον της αυτοαξιολόγησης ο χρήστης καλείται να εργαστεί στο περιβάλλον προσομοίωσης της εφαρμογής για να απαντήσει τις ερωτήσεις του τεστ. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του 60 λεπτά για να ολοκληρώσει το τεστ. Στο τέλος του τεστ μπορείτε να δείτε τη συνολική σας επίδοση καθώς και ένα πίνακα με τις σωστές και λάθος απαντήσεις.

24χ17 εκ., 222 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: ECDL
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
Άλλα πρόσωπα: Βασίλης Κατσούρος (Υπεύθυνος Σειράς) , Νίκος Χατζηγεωργίου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-8319-05-9
ISBN (10ψήφιο): 960-8319-05-6
Βάρος: 0.486 κιλά
Εκδότης: Libris-Tech Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
10.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.52
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Βασίλης Κατσούρος αποφοίτησε το 1992 από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ. Το 1993 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο Μάστερ στις Επικοινωνίες και Επεξεργασία Σημάτων από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, και το 1997 του απενεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορος στο Στοχαστικό Έλεγχο από το ίδιο πανεπιστήμιο. Το διάστημα 1993-1997 εργάστηκε ως βοηθός Ερευνητής στο Ερευνητικό Κέντρο Μηχανικής Συστημάτων Διεργασιών του Imperial College. Από το 1998 εργάζεται στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ) ως υπεύθυνος του γραφείου Ελέγχου Ποιότητας. Από το 2001 διδάσκει στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Τεχνογλωσσία" του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά και τεχνολογικά έργα και έχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε θέματα Πληροφορικής.

Η Σταυρούλα (Ευίτα) Φωτεινέα απέκτησε το Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού αποφοιτώντας το 1992 από τον τομέα Πληροφορικής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Το 1999 της απενεμήθη από το ίδιο τμήμα ο τίτλος της Διδάκτορος στην Πληροφορική. Από το 1992 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ), ενώ από το 1999 κατέχει θέση Ερευνήτριας. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια και σύμβουλος σε πολλά ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα της επιστήμης και της τεχνολογίας της Πληροφορικής. Παράλληλα, έχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε θέματα Ψηφιακής Επεξεργασίας Σημάτων στο τμήμα ΗΜΜΥ του ΕΜΠ, διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τεχνογλωσσία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ως εισηγήτρια σε σεμινάρια Υπολογιστών και Πληροφορικής. Από το 1993 έχει συνεργαστεί ως επιμορφώτρια σε πολλούς φορείς, όπως το ΕΛΚΕΠΑ, το ΕΜΠ, το ΕΚΔΔ (ΙΔΕ), ενώ ανήκει στους καταλόγους των πιστοποιημένων επιμορφωτών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (ΠΙ) για θέματα Πληροφορικής στο πλαίσιο της επιμόρφωσης εκπαιδευτών στην Κοινωνία της Πληροφορίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.