Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σκέψεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Σκέψεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης
Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί ένα απάνθισμα σκέψεων, προβληματισμών και προτάσεων για θέματα και ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση και στην παιδεία γενικότερα. Καταγράφονται και επισημαίνονται προβλήματα που συναντώνται στον χώρο της ελληνικής εκπαίδευσης τα οποία επιδρούν αρνητικά στο έργο των εκπαιδευτικών και τα οποία οφείλονται, κατά το συγγραφέα, κυρίως στην παλινδρόμηση της εκπαιδευτικής πολιτικής από την πλευρά της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, των εκπαιδευτικών φορέων κλπ. και στην έλλειψη του διαλόγου ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στα εκπαιδευτικά δρώμενα.
Ο διάλογος σε συνδυασμό με τη διάθεση και την αξιοποίηση των απαραίτητων και αναγκαίων μέσων και πόρων αποτελούν για το συγγραφέα το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της παιδείας που συνιστούν τροχοπέδη στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

24χ17 εκ., 141 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370 (Εκπαίδευση - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-705-5
ISBN (10ψήφιο): 960-343-705-0
Βάρος: 0.268 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
9.92
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Χατζηδήμου, Δημήτρης Χ.
Είναι καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η επιστημονική και ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, με κεντρικούς άξονες αναφοράς τη σχολική διδασκαλία, και σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και την εκπαιδευτική πολιτική.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.