Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο Έλληνας καταναλωτής βιολογικών προϊόντων
(Μια πανελλήνια έρευνα marketing: Με εφαρμογή των μεθόδων έρευνας Cluster Analysis, Discriminant Analysis και Conjoint Analysis)

Ο Έλληνας καταναλωτής βιολογικών προϊόντων
Βιβλίο-σύμβουλος ακαδημαϊκών και φοιτητών των τμημάτων Management και Marketing των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, καθώς και επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων τροφίμων.

24χ17 εκ., 158 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-351-449-7
ISBN (10ψήφιο): 960-351-449-7
Βάρος: 0.316 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
12.23
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.01
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αθανάσιος Κρυστάλλης είναι ερευνητής του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας, ενώ από την αρχή του 2000 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Γεωργοοικονομικών και Κοινωνιολογικών Ερευνών (ΙΓΕΚΕ). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1993), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην αγροτική οικονομία (1997) και διδακτορικού τίτλου στο marketing αγροτικών προϊόντων (2001) και τα δυο του πανεπιστημίου του Newcastle Upon Tyne της Αγγλίας. Στο σύντομο άλλα αρκετά περιεκτικό επιστημονικό του έργο περιλαμβάνεται η συμμετοχή του σε 6 ερευνητικά προγράμματα. Επίσης, στο βιογραφικό του περιλεμβάνονται: - 5 εργασίες δημοσιευμένες και 5 εγκεκριμένες υπό δημοσίευση σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και κριτές. - 2 μονογραφίες στα ελληνικά (1 υπό έκδοση) - 6 έργασίες δημοσιευμένες μετά από κρίση σε πρακτικά συνέδρίων (4 διεθνή και 2 ελληνικά) - 2 μελέτες και 2 κεφάλαια σε μελέτες (αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων) και αρκετές εισηγήσεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια και ημερίδες.

Ο Χρήστος Φωτόπουλος είναι αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης αγροτικών εκμεταλεύσεων του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος πτυχίου Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην αγροτική οικονομία και διδακτορικού τίτλου (PhD) στα οικονομικά της αγροτικής παραγωγής και marketing αγροτικών προϊόντων (agribusiness managment) του πανεπιστημίου του Newcastle Upon Tyne της Αγγλίας. Μέχρι τον Αύγουστο του 2000 διετέλεσε τακτικός ερευνητής Α΄ του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), ενώ από το 1988 εώς την παραπάνω ημερομηνιά διευθυντής στο Ινστιτούτο Γεωργοοικονομικών και Κοινωνιολογικών Ερευνών (ΙΓΕΚΕ). Στην επιστημονική προσφορά του εντάσσονται η συμπλήρωση 25 ερευνητικών προγραμμάτων, στα 12 των οποίων ήταν επιστημονικός υπεύθυνος Στο πλούσιο επιστημονικό του έργο περιλαμβάνονται: - 32 εργασίες δημοσιευμένες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές (20 διεθνή και 12 εθνικά) - 10 βιβλία - μονογραφίες (2 εκδόθηκαν στα αγγλικά και 8 στα ελληνικά) - 19 εργασίες δημοσιευμένες μετά από κρίση σε πρακτικά συνεδρίων (7 διεθνή και 12 εθνικά) - πολλές μελέτες (αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων), δημοσιευμένες είτε στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών, αρκετές εργασίες δημοσιευμένες σε επιστημονικά γεωτεχνικά περιοδικά και πολλές εισηγήσεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Μέλος της συντακτικής επιτροπής επιστημονικού περιοδικού "Supply chain managment", και πρώην μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού "Γεωργική έρευνα"· κριτής άρθρων επιστημονικών περιοδικών "Agricultural economics review", "Γεωργική έρευνα" και "Γεωτεχνικά επιστημονικά θέματα" και επιπρόσθετα κριτής ερευνητικών προτάσεων της 6ης Διεύθυνσης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και της ΓΕΓΕΤ του Υπ .Ανάπτυξης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.