Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανώτερα μαθηματικά
Συγγραφέας:   Αθανάσιος Μπράτσος


Ανώτερα μαθηματικά
Το βιβλίο αποτελείται από δεκατρία κεφάλαια, στα οποία γίνεται μία πλήρης ανάλυση των σημαντικότερων εννοιών των Ανώτερων Μαθηματικών μαζί με μια σειρά εφαρμογών έτσι, ώστε ο αναγνώστης να έχει αφενός μεν μία πλήρη γνώση της θεωρίας και αφετέρου μία εκτεταμένη εικόνα των εφαρμογών της. Σε κάθε περίπτωση γίνεται λύση επιλεγμένων προβλημάτων με εντολές του προγράμματος Mathematica.

24χ17 εκ., 729 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510 (Μαθηματικά)
ISBN: 978-960-351-453-4
ISBN (10ψήφιο): 960-351-453-5
Βάρος: 1.304 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
39.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.55
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αθανάσιος Γ. Μπράτσος, είναι καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Μαθηματικό Τμήμα) και στο Πανεπιστήμιο Brunel Αγγλίας (Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής), όπου και ανακηρύχθηκε διδάκτωρ μαθηματικών επιστημών (τομέας Αριθμητικής Ανάλυσης). Από το 1977 έως το 1980 εργάσθηκε σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης. Το 1980 διορίστηκε στο ΚΑΤΕΕ Κοζάνης, από το οποίο μετετέθη στο Γενικό Τμήμα Μαθηματικών του ΤΕΙ Αθήνας το 1984 όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα. Έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του τακτικού καθηγητή του ΤΕΙ Αθήνας. Δημοσίευσε σημαντικό αριθμό εργασιών και άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά στον τομέα της αριθμητικής ανάλυσης. Έλαβε μέρος σε ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια στα περισσότερα των οποίων υπήρξε διοργανωτής session. Είναι κριτής διεθνών επιστημονικών περιοδικών, συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων και μέλος των ICAMS, EME. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι η αριθμητική λύση διαφορετικών εξισώσεων με εφαρμογές στις θετικές επιστήμες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.