Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τα δικαιώματα του ανθρώπου στα σύγχρονα σχολικά εγχειρίδια της νεοελληνικής γλώσσας στο δημοτικό σχολείο
(Χριστιανοπαιδαγωγική προσέγγιση)

Τα δικαιώματα του ανθρώπου στα σύγχρονα σχολικά εγχειρίδια της νεοελληνικής γλώσσας στο δημοτικό σχολείο
Η παρούσα μελέτη αποτελεί καρπό των Μεταπτυχιακών Σπουδών του συγγρααφέα. Τα δικαιώματα του ανθρώπου, μία από τις πιο σημαντικές κατακτήσεις της ανθρωπότητας, απασχολούν καθημερινά την επικαιρότητα και προκαλούν παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η έρευνα αυτή εξετάζει τη μέθοδο "Ανάλυσης Περιεχομένου" την εμφάνιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σύγχρονα εγχειρίδια της Νεοελληνικής Γλώσσας στο δημοτικό σχολείο καθώς και το ρόλο του Ελληνορθόδοξου στοιχείου στη γενικότερη διαμόρφωση της εικόνας τους. Στη μελέτη εξετάζονται τόσο τα ατομικά - πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα όσο και τα δικαιώματα αλληλεγγύης (τα λεγόμενα "συλλογικά δικαιώματα 3ης γενεάς").

21χ14 εκ., 270 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Χριστιανοπαιδαγωγικές Μελέτες και Έρευνες
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 480 (Ελληνική γλώσσα, Νέα), 341.481 (Ανθρώπινα δικαιώματα)
ISBN: 978-960-343-706-2
ISBN (10ψήφιο): 960-343-706-9
Βάρος: 0.416 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
13.23
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.57
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καψοκαβάδης, Κωνσταντίνος Π.
Ο Κωνσταντίνος Καψοκαβάδης γεννήθηκε το 1959 στην Κοζάνη και η καταγωγή του είναι από την Κέρκυρα. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης της Αυστραλίας. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., στον κλάδο "Πρακτική Θεολογία" (Ειδίκευση: "Παιδαγωγική"). Υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.