Στα δίχτυα της λευκής αράχνης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στα δίχτυα της λευκής αράχνης

Μυθιστόρημα

Ανδρέας Β. Μπούτσικας

8.00€ -10% 7.20€

Ενώ η κοινωνία μας απολαμβάνει την ευδαιμονία του καθημερινά αναπτυσσόμενου τεχνικού πολιτισμού μας, εξακολουθώντας μάλιστα ν` αναζητά με πάθος πρόσθετες απολαύσεις, αδιαφορεί προκλητικά, αν και φέρει τη βασική ευθύνη, για την τραγωδία που παίζεται πίσω από τα κλειστά παράθυρα εκατοντάδων οικογενειών, όπου ξετυλίγεται, βουβά τις πιο πολλές φορές, το δράμα χιλιάδων νέων κάθε ηλικίας, που έχουν πάρει τον χωρίς γυρισμό δρόμο "της απωλείας"!
Μαζί κι εμείς, απλοί θεατές!
Άραγε όμως αναρωτηθήκαμε, αν το πεσμένο στην άκρη του δρόμου θύμα, που σήμερα αδιάφορα προσπεράσαμε, ίσως αύριο είναι ένα δικό μας πρόσωπο;
Τις θλιμένες αυτές φιγούρες των ζωντανών νεκρών που αδιάκοπα, δυστυχώς, πολλαπλασιάζονται από την ανάλγητη απληστία των αδίστακτων κυκλωμάτων, αλλά και από την κονωνική αδιαφορία, παρουσιάζει ανάγλυφα το μυθιστόρημά μας.
Μπορείς να κρίνεις και να δικάσεις τους αίτιους. Να αναλογιστείς όμως πρώτα και τη δική σου ευθύνη για ό,τι δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα για τους παγιδευμένους στα δίχτυα του Λευκού θανάτου!

Ανδρέας Β. Μπούτσικας

Ανδρέας Β. Μπούτσικας (Συγγραφέας)

Ο Ανδρέας Β. Μπούτσικας είναι τ. Σχολ. Σύμβουλος Α/θμιας εκπαίδευσης από την Πάτρα με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου και πολλών άλλων πνευματικών οργανώσεων. Έχει τιμηθεί με 35 λογοτεχνικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως της Ακαδημίας Αθηνών, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, της Εταιρίας Ελληνικών Χριστιανικών Γραμμάτων κτλ. Έχουν εκδοθεί και κυκλοφορούν οκτώ βιβλία του, τα περισσότερα βραβευμένα, και έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο δεκάδες άρθρα ποικίλου περιεχομένου. Έργα του έχουν περιληφθεί σε οκτώ μεγάλες ανθολογίες ποίησης και πεζογραφίας, έχουν μεταδοθεί από κρατικούς και ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς, ενώ ο ίδιος συμμετέχει ενεργά στη μορφωτική, πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια του λαού και της κοινωνίας μας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
109
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.182 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση