Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Περιβαλλοντικά μοντέλα
(Τύχη και μεταφορά ρύπων στον αέρα, νερό και έδαφος)
Συγγραφέας:   Jerald L. Schnoor


Περιβαλλοντικά μοντέλα
Το μόνο διδακτικό βιβλίο που συνδυάζει βασικές αρχές Φαινομένων Μεταφοράς και Υδατικής Χημικής Ισορροπίας. Τα "Περιβαλλοντικά μοντέλα" προσφέρουν μια μοναδική σύγχρονη προοπτική για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος. Θέτοντας ερωτήσεις κλειδιά σχετικά με την τύχη, τη μεταφορά και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις των χημικών ρυπαντών στο Περιβάλλον, αυτό το ενδογενώς πρακτικό κείμενο δίνει στους αναγνώστες τα σημαντικά εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τα δικά τους μαθηματικά μοντέλα.
Περιλαμβάνει λεπτομερή παραδείγματα από μία ευρεία περιοχή προβλημάτων ποιότητας νερών - συμβατικών ρυπαντών σε ποτάμια, ευτροφισμού λιμνών και τοξικών οργανικών όπως επίσης και βαρέων μετάλλων τόσο σε επιφανειακά όσο και σε υπόγεια νερά.
Εξετάζει τρέχοντα σφαιρικά θέματα όπως, ατμοσφαιρική εναπόθεση, επικίνδυνα απόβλητα, ρύπανση εδάφους, παγκόσμιες αλλαγές κ.ά.
Περιέχει πάνω από 200 υψηλής ποιότητας εικονογραφήσεις, και προβλήματα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε κάθε κεφάλαιο.
Νέο όσον αφορά την προσέγγιση και ευρύ στην έκτασή του η ανάγνωση του βιβλίου "Περιβαλλοντικά μοντέλα" είναι ένα πρέπει για τον μεταπτυχιακό και τον προχωρημένο προπτυχιακό φοιτητή στην επιστήμη και τη Μηχανική του περιβάλλοντος- μία πλούσια, ανεκτίμητη, και υπερθετικά σύγχρονη πηγή.

25χ18 εκ., 759 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 363.7 (Περιβάλλον - Προστασία), 628.16 (Νερό - Ποιότητα)
Άλλα πρόσωπα: Βασίλειος Χ. Γκέκας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-8050-97-6
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-97-9
Βάρος: 1.405 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
39.14
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.23
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Jerald L. Schnoor, PhD, PE, DEE Ιδρυματικός Διακεκριμένος Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο της Iowa. Ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σε περιοδικά ο Δρ. Schnoor έχει διατελέσει Συν-διευθυντής του Κέντρου για την Παγκόσμια και Περιβαλλοντική Έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Iowa από το 1991, και Συν-εκδότης της Wiley-Interscience στη Σειρά Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τεχνολογία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.