Οι τρεις σωματοφύλακες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι τρεις σωματοφύλακες

Alexandre Dumas

10.04€ -24% 7.63€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601607214

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Πατάκη

Ο Άθως, ο Πόρθος και ο Άραμης είναι τρεις αχώριστοι γενναίοι σωματοφύλακες στην υπηρεσία του βασιλιά. Όταν σ΄ αυτούς προστεθεί κι ένας τέταρτος, ο ευέξαπτος νεαρός Γασκόνος Ντ΄ Αρτανιάν, τότε η ζωή τους θα αλλάζει ριζικά. Πόσο μάλλον που ο νεαρός φίλος τους καταφέρνει πάντα να μπλέκει σε απίθανες συνωμοσίες της αυλής, να ερωτεύεται γυναίκες που κρύβουν επτασφράγιστα μυστικά και τέλος να τους παρασύρει όλους στο κυνήγι της πανέμορφης σατανικής Μιλέδης, της γυναίκας που βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο τους και που απειλεί διαρκώς τη ζωή τους. Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται την εποχή που στη Γαλλία βασίλευε ο Λουδοβίκος ΙΓ΄ και μεσουρανούσε ο καρδινάλιος Ρισελιέ. Οι συνωμοσίες, οι έρωτες, οι μονομαχίες και τα ανδραγαθήματα που περιγράφει μεγάλωσαν γενιές αναγνωστών, ενώ οι χαρακτήρες του εξακολουθούν να συναρπάζουν με τη ζωντάνια, την αυθεντικότητα και την πολυπλοκότητά τους.

Φίλιππος Μανδηλαράς

Φίλιππος Μανδηλαράς (Διασκευαστής)

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις Πατάκη 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις Πατάκη και Φυτράκη.

Alexandre Dumas

Alexandre Dumas (Συγγραφέας)

Ο Αλέξανδρος Δουμάς (υιός) (1824-1895) είναι πασίγνωστος κυρίως από το μυθιστόρημά του "Η κυρία με τις καμέλιες" που διασκεύασε ο ίδιος για το θέατρο. Έγραψε ακόμη πολλά άλλα θεατρικά έργα, πολεμώντας μέσα από αυτά το κοινωνικό ψέμα και την κακία των συγχρόνων του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λένια Οικονόμου (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
354
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.456 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση