Το παραμύθι της ζωής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το παραμύθι της ζωής

Για μεγάλους

Δέσποινα Κληρονόμου

12.17€ -24% 9.25€

Ποιος είπε ότι τα παραμύθια είναι μόνο για τα μικρά παιδιά;
Η ίδια η ζωή είναι ένα διαχρονικό παραμύθι και όλοι εμείς, μικροί και μεγάλοι, ζούμε μέσα του. Μόνο που τα μικρά παιδιά αφήνονται να ζήσουν την περιπέτεια με την καρδιά τους, ενώ εμείς οι μεγάλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε το παραμύθι για να ταιριάζει στα "πρέπει" μας και στα μέτρα μας. Τότε, όμως, παύει να έχει τη γοητεία του παραμυθιού που σε διδάσκει και σε δικαιώνει.
Πέντε "νότες" παραμυθιού και ιστορίες θα οδηγήσουν εμάς τους "μεγάλους" στα χνάρια του παιδιού που κρύβουμε μέσα μας. Γιατί μόνο τα παιδιά μπορούν ν` αφουγκραστούν τα μηνύματα της ζωής. Μόνο τα παιδιά μπορούν να νιώσουν το ρυθμό της ζωής και να κινηθούν μ` αυτόν δίχως συμβιβασμούς. Μόνο τα παιδιά μπορούν να είναι ελεύθερα.
Η ζωή έχει μηνύματα και ρυθμό και μπορεί να μας ελευθερώσει.

Δέσποινα Κληρονόμου

Δέσποινα Κληρονόμου (Συγγραφέας)

Η Δέσποινα Κληρονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1952. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και για πολλά χρόνια εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της. Από πολύ νωρίς, όμως, την απασχόλησε ο άνθρωπος και πώς διαθέτει τον εαυτό του στη ζωή, γι΄ αυτό και ασχολήθηκε συστηματικά με την κοινωνική ψυχολογία. Αποτέλεσμα αυτών των ανησυχιών της είναι το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Το Παραμύθι της Ζωής είναι η πρώτη της συγγραφική δουλειά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.268 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση