Τεχνολογία λογισμικού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τεχνολογία λογισμικού

Θεωρία και πράξη

Shari Lawrence Pfleeger

Αυτό το περιεκτικό βιβλίο συνδυάζει τις έννοιες με πραγματικές εφαρμογές, προσφέροντας πληθώρα παραδειγμάτων. Η Δρ. Pfleeger εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους Τεχνολογίας Λογισμικού σε δύο μελέτες που ενσωματώνονται σε ολόκληρο το κείμενο: ένα πραγματικό σύστημα πληροφοριών, και ένα πλούσιο σε απαιτήσεις σύστημα πραγματικού χρόνου. Η συγγραφέας εφαρμόζει τις έννοιες σε καταστάσεις του πραγματικού κόσμου, και για τις ομάδες ανάπτυξης και για τους ανεξάρτητους προγραμματιστές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ιωάννης Ε. Σταμέλος

Ιωάννης Ε. Σταμέλος (Επιμέλεια)

Ο Ιωάννης Ευαγγ. Σταμέλος γεννήθηκε στην Κερατέα, το 1956, όπου τελείωσε το Δημοτικό και το εξατάξιο Γυμνάσιο. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές στην Εκπαίδευση του Ε.Α.Π. Είναι πτυχιούχος της ΣΕΛΜΕ Ηρακλείου και επιμορφωτής Α΄ και Β΄ Επιπέδου του Υπουργείου Παιδείας. Έχει διατελέσει τρεις φορές Πρόεδρος του Παραρτήματος Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου και διευθυντής συντάξεως του περιοδικού "Αμάλθεια". Έχει κάνει αρκετές ανακοινώσεις σε συνέδρια ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες. Διδάσκει Μαθηματικά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Κώστας Φρυσήρας (Μεταφραστής)


Shari Lawrence Pfleeger (Συγγραφέας)

H Shari Lawrence Pfleeger είναι πρόεδρος της Systems/Software Inc., μιας συμβουλευτικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην Τεχνολογία Λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Διδάσκει συχνά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Maryland. H Pfleeger είναι πολύ γνωστή για τις εμπειρικές μελέτες της στην Τεχνολογία Λογισμικού και έχει εκδώσει αρκετά βιβλία και δημοσιεύσεις πάνω στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Το Journal of Systems and Sofware έχει αναφέρει επανειλημμένα την Pfleeger ως μια από τις κορυφαίες ερευνήτριες της Τεχνολογίας Λογισμικού στον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
528
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.986 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση