Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση γνώσης και μάθησης
Συγγραφέας:   Μιλτιάδης Δ. Λύτρας


Διαχείριση γνώσης και μάθησης

24χ17 εκ., 470 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 001.01 (Γνώση, Θεωρία της), 600 (Εφαρμοσμένες επιστήμες), 371.307 8 (Εκπαιδευτική τεχνολογία), 001.2 (Μάθηση)
ISBN: 978-960-7530-38-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7530-38-1
Βάρος: 0.887 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Λύτρας, Μιλτιάδης Δ.
Ο Μιλτιάδης Δ. Λύτρας, γεννήθηκε στο Σταυροδρόμι Αρκαδίας το 1973 και αποφοίτησε από το Λύκειο Τροπαίων με Άριστα 20. Σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με υποτροφία σε όλα τα έτη σπουδών του από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Αρκαδίας και από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αδελφών Μπακαλά. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (μάστερ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ και μεταπτυχιακό τίτλο Παιδαγωγικών Σπουδών. Η διδακτορική του έρευνα, χρηματοδοτούμενη από υποτροφία του ΙΚΥ, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σχετίζεται με την Σύγκλιση της Διοίκησης της Γνώσης και των Προηγμένων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με το Knowledge Management, το E-Learning, το E-government, τον Semantic Web και τις Ontologies ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον του για την υιοθέτηση των παραπάνω κοινωνικο-τεχνικών φαινομένων στην υπηρεσία του Πολίτη. Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας ELTRUN (http://www.eltrun.aueb.gr) και εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ερευνητής από το 1998 με αξιομνημόνευτη ερευνητική εργασία. Έχει εκδώσει περισσότερα από 50 επιστημονικά βιβλία στην Αμερική, στην Αγγλία και στη Γερμανία σε γνωστούς διεθνώς εκδοτικούς οίκους. Επίσης είναι Guest Editor ενός Special Issue στο International Journal of Distance Educational Technologies με θέμα "Knowledge Management Technologies for E-learning και ενός δεύτερου στο ΙΕΕΕ Educational Technology and Society Journal με θέμα "Semantic Web and Ontologies for E-learning". Έχει διατελέσει μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής 10 Διεθνών Συνεδρίων. Επίσης είναι κριτής σε 5 επιστημονικά περιοδικά και μέλος του Editional board σε 2. Έχει διατελέσει κριτής σε 12 σημαντικά διεθνή συνέδρια. Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών και προτάσεων χρηματοδότησης σε προσκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια των Β΄και Γ΄ ΚΠΣ. Στην πλειονότητα αυτών διετέλεσε και project manager στη φάση της υλοποίησης. Η διδακτική του εμπειρία πολυποίκιλη στα θέματα Διαχείρισης Γνώσης, Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Πληροφοριακών Συστημάτων, Νέων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών, και Πληροφορικής. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε σειρά φορέων και οργανισμών. Είναι καθηγητής έρευνας στο αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Deree College).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.