Ο δέκατος κύκλος της κόλασης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο δέκατος κύκλος της κόλασης

Mempo Giardinelli

11.66€ -28% 8.40€

«Και μη με κρίνει κανείς, σας παρακαλώ, μην κάνετε τον κόπο. Σ` αυτή τη διεστραμμένη χώρα κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κανέναν, έγινε κατανοητό; Μην τολμήσει να με κρίνει κανένας σ` αυτό τον τόπο όπου, μετά τους στρατιωτικούς, που ήταν γουρούνια και ανίκανοι, τώρα κυβερνάνε οι μαφιόζοι, οι κλέφτες και τα καθάρματα.»
Μέσα στο κλίμα της γενικευμένης διαφθοράς που διαποτίζει την Αργεντινή, ένα παράνομο ζευγάρι, που ασφυκτιά σε μια επαρχιακή κωμόπολη, σπάζει κάθε φραγμό. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά ο πόλεμος όλων εναντίον όλων, η προσθήκη ενός Δέκατου Κύκλου στη δαντική «Κόλαση», που επιβεβαιώνει τις χειρότερες προβλέψεις: πάθη, προδοσίες, βία, αίμα, φόνοι, φυγή και καταδίωξη, σε μια ιστορία έρωτα και θανάτου, ή έρωτα μέχρι θανάτου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μελίνα Παναγιωτίδου (Μεταφραστής)


Mempo Giardinelli

Mempo Giardinelli (Συγγραφέας)

Ο Mempo Giardinelli γεννήθηκε στη Ρεσιστένσια της Αργεντινής το 1947. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Έργα του έχουν τιμηθεί με το Εθνικό Βραβείο Πεζογραφίας του Μεξικού (Luna caliente, 1983) και το VIII Διεθνές Βραβείο Romulo Gallegos (Santo oficio de la memoria, 1993), γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, κυρίως στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία και τη Βραζιλία, και έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.28 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση