Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βάσεις δεδομένων Access
(Για το δίπλωμα ECDL: Ενότητα 5)
Συγγραφέας:   Χρήστος Νικολαΐδης


Offer
Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στη συνεχή αύξηση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας σχετικά με τις σπουδές στον τομέα της Πληροφορικής, και συγκεκριμένα για τις εξετάσεις ECDL (Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οδήγησης Υπολογιστή), οι οποίες τελούν υπό την επίσημη αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής.
Συγχρόνως αυξάνεται ο αριθμός εργοδοτικών φορέων που επιθυμούν ή και απαιτούν την κατοχή ενός τίτλου σπουδών ως τυπική απόδειξη επιθυμητών ικανοτήτων, εμπειριών και εξειδικευμένων γνώσεων στον τομέα της Πληροφορικής. Οι τάσεις αυτές κάνουν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός σοβαρού και αναγνωρισμένου διπλώματος Πληροφορικής όπως το ECDL.
Το Βάσεις δεδομένων - Access, για το δίπλωμα ECDL 4.0 καλύπτει την Ενότητα 5 της νέας εξεταστέας ύλης του ECDL 4.0 (Access XP και Access 2000) και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον εξεταζόμενο, γίνεται εύκολα κατανοητό και έχει μία διαδραστική προσέγγιση με τη μορφή ερωτήσεων- απαντήσεων. Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης (Βʼ βάθμιας, Γʼ βάθμιας κ.λπ.) χωρίς να προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία και εξοικείωση με τις βάσεις δεδομένων.
Η κατηγοριοποίηση σε κεφάλαια, ειδικά για το module 5 του ECDL, καλύπτεται πλήρως σύμφωνα με τις ενδεδειγμένες από την ECDL και την ΕΠΥ ενότητες και υποενότητες, ώστε να χρησιμοποιηθεί τόσο από τους εξεταζόμενους όσο και από τα ειδικά εξεταστικά κέντρα για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.
Το βιβλίο συνοδεύεται και από ένα CD ROM το οποίο βοηθάει ακόμη περισσότερο τον αναγνώστη να κατανοήσει τις βάσεις δεδομένων καθώς περιέχει Εξομοίωση εξετάσεων, Κριτήρια Αξιολόγησης, Ερωτήσεις Κατανόησης, παρουσίαση της ύλης του βιβλίου με έγχρωμες φωτογραφίες και κείμενο, βοηθητικά προγράμματα, hints and tips, utilities και άλλα πολλά.

24χ17 εκ., 239 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-460-905-5
ISBN (10ψήφιο): 960-460-905-Χ
Βάρος: 0.438 κιλά
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
11.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Νικολαϊδης γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα όπου διατηρεί δικό του γραφείο Πληροφορικής (δημιουργία web sites - τεχνική υποστήριξη Η/Υ, δικτύων κ.ά.). Εκτός των άλλων έχει συγγράψει (και κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία) βιβλία για την κατασκευή σελίδων στο Ίντερνετ (FrontPage), την επικοινωνία μέσω Ίντερνετ, εγχειρίδια χρήσης (Internet Explorer, Outlook, Netmeeting), οδηγούς χρήσης για το Ίντερνετ και ποικίλης ύλης (Οδηγός Επιβίωσης 2000). Πρόκειται για αυτόν που πρώτος "ανέβασε" στο Ίντερνετ ελληνικό περιοδικό, τα "Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης" (τον πρώτο χρόνο λειτουργούσε για Lynx) www.antitetradia.gr , έχει αρθρογραφήσει σε πολλά ειδικά περιοδικά, και σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, προγραμμάτων για PC, και κατασκευή sites (στο ενεργητικό του τα www.psixi.gr, www.savalas.gr, www.kochlias.gr, www.p-e-f.gr, www.psy.gr και άλλα πολλά). Επίσης είναι ο προγραμματιστής του γνωστού προγράμματος οργάνωσης βιβλιοθηκών "Βιβλιοθήκη" το οποίο το χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες χρήστες και βιβλιοθήκες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.