Πρώτοι στις πωλήσεις
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρώτοι στις πωλήσεις

Τεχνικές για να επιτύχετε στις πωλήσεις

Richard Denny

21.90€ -27% 15.99€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602183021

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Κριτική

Αν είστε αποφασισμένοι να πετύχετε στις πωλήσεις, αυτό το βιβλίο σας ενδιαφέρει. Γραμμένο με ύφος άμεσο και κατανοητό, σας λέει πώς να εφαρμόσετε τις πιο πετυχημένες τεχνικές πωλήσεων. Δείχνει πως μπορείτε να κερδίσετε στις πωλήσεις ακολουθώντας πρακτικές συμβουλές για: να βρείτε νέους πελάτες, να διακριθείτε στον ανταγωνισμό, να χτίσετε μια θετική συμπεριφορά, να κλείσετε συμφωνίες, ακόμη κι όταν δεν έχετε τις χαμηλότερες τιμές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Έλενα Τσουκαλά (Μεταφραστής)


Αντώνιος Καλογήρου

Αντώνιος Καλογήρου (Επιμέλεια)

Ο Αντώνης Καλογήρου από νέος παράλληλα με τις σπουδές του, αφιερώθηκε στο σπορ της πεζοπορίας ορειβασίας. Επί 25ετία εργάσθηκε σαν Δ/ντής marketing και πωλήσεων σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια συστηματικά 1) ασχολείται με εκδόσεις βιβλίων με θέματα τα μονοπάτια. 2) ασχολείται ως αρθρογράφος στον περιοδικό τύπο με ταξιδιωτικά θέματα. δίνοντας έμφαση στον εναλλακτικό τουρισμό και ιδιαίτερα στην πεζοπορία. 3) ασχολείται με χαρτογραφήσεις και εκδόσεις χαρτών.

Richard Denny

Richard Denny (Συγγραφέας)

Ο Ρίτσαρντ Ντένυ θεωρείται αυθεντία στην Αγγλία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και προσωπικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης στελεχών. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Motivate to Win", "Speak for Yourself" και "Succeed for Yourself".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
271
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.325 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση