Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
EU Competition Law and Policy
(Developments and Priorities: Athens Conference, April 19th 2002)

EU Competition Law and Policy
Το έργο αυτό περιέχει τις εισηγήσεις του Συνεδρίου: «Δίκαιο και Πολιτική Ανταγωνισμού στην ΕΕ - Εξελίξεις και προτεραιότητες», που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 19 Απριλίου 2002, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Παρατίθενται εισηγήσεις τόσο μελών των οργάνων της ΕΕ, όπως του κ. M. Monti, που πραγματεύτηκε τις «προτεραιότητες στην πολιτική ανταγωνισμού της ΕΕ» και του G. Tesauro, που ανέλυσε τη "θεωρία των θεμελιωδών υποδομών" στο ευρωπαϊκό δίκαιο ανταγωνισμού, όσο και άλλων αντιπροσωπευτικών μελών των υπολοίπων Αρχών Ανταγωνισμού των ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία ασχολήθηκαν με άλλα καίρια θέματα όπως τη σχέση του ηλεκτρονικού εμπορίου με τον ανταγωνισμό (U. Bοge), τη σχέση των φαρμακευτικών προϊόντων με τον ανταγωνισμό (F. Jenny), την παράθεση σκέψεων για την πολιτική του ελέγχου συγκεντρώσεων επιχειρήσεων (Γ. Κατσουλάκος, R. Whish) κ.λπ.


Σημείωση: Contributions: Monti, Mario - Moschel, Wernhard - Katsoulacos, Yannis - Whish, Richard - Boge, Ulf - Jenny, Frederic - Tesauro, Giuseppe - Schaub, Alexander.

24χ17 εκ., 112 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 343.072 1 (Ανταγωνισμός - Δίκαιο και νομοθεσία)
Άλλα πρόσωπα: Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού (Φορέας)
ISBN: 978-960-272-173-5
ISBN (10ψήφιο): 960-272-173-1
Βάρος: 0.38 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.