Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ιατρική βιοχημεία
Συγγραφείς:   John Baynes, Marek H. Dominiczak,


Ιατρική βιοχημεία
Η Ιατρική Βιοχημεία εξηγεί πώς λειτουργούν οι βιοχημικές διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό τόσο υπό φυσιολογικές συνθήκες όσο και σε παθολογικές καταστάσεις. Σε όλη την έκταση του κειμένου παρουσιάζονται κλινικές περιπτώσεις που περιγράφουν παθολογικές καταστάσεις που απαντούν συχνά στην ιατρική πράξη, εστιάζοντας στα βιοχημικά δεδομένα σε μορφή ιδανική για φοιτητές ιατρικής.
Το περιεχόμενο της Ιατρικής Βιοχημείας μελετήθηκε προσεκτικά έτσι ώστε να παρέχει τις γνώσεις που απαιτούνται για την ακριβή κατανόηση ενός αντικειμένου, χωρίς ο φοιτητής να υπερφορτώνεται με λεπτομέρειες μικρής κλινικής συνάφειας. Για τη διευκόλυνση της ταχείας αφομοίωσης δύσκολων εννοιών σχεδιάστηκε ειδικά ένα σύστημα έγχρωμης εικονογράφησης.
Οι Επιμελητές της έκδοσης έχουν στο ενεργητικό τους ένα μοναδικό κράμα εμπειρίας στην κλινική ιατρική, την εκπαιδευτική διαδικασία, τη βασική βιοχημεία και την εργαστηριακή ιατρική. Με βάση αυτό το υπόβαθρο μπόρεσαν να παραγάγουν ένα σύγγραμμα αιχμής που προορίζεται για διδασκαλία στα πλαίσια μαθημάτων ιατρικού προσανατολισμού που συνδυάζουν βασικές επιστήμες και πρακτικά ιατρικά θέματα στα αρχικά έτη φοίτησης.

28χ22 εκ., 589 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 610 (Ιατρική), 574.19 (Βιοχημεία )
Άλλα πρόσωπα: Αναστάσιος Καλοφούτης (Επιμελητής) , Τερέζα Μουσιαμά (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-394-171-2
ISBN (10ψήφιο): 960-394-171-9
Βάρος: 1.855 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.