Βασικές γνώσεις χειρουργικής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές γνώσεις χειρουργικής

Martin Hansis

50.72€ -4% 48.69€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603941774

  • Κατηγορίες:

    Ιατρική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Παρισιάνου Α.Ε.

Είστε υποψήφιος για τις εξετάσεις της Χειρουργικής - αλλά δε διαθέτετε χρόνο για προετοιμασία; Τότε εμπιστευθείτε αυτό το σύγγραμμα. Βήμα, βήμα ο έμπειρος συγγραφέας σας παρέχει βασικές γνώσεις χειρουργικής και όλα όσα χρειάζεστε για τις εξετάσεις. Η παρουσίαση των θεμάτων είναι αξιόπιστη. Η γενική χειρουργική, η χειρουργική της κοιλίας, της καρδιάς, του θώρακα, η αγγειοχειρουργική και η χειρουργική των ατυχημάτων καταλαμβάνουν παρόμοια έκταση, ενώ για την οδοντιατρική και τη χειρουργική στα παιδιά, υπάρχουν επαρκείς παραπομπές. Μεγάλη αξία έχει δοθεί στην κατανόηση των γενικών συσχετίσεων μεταξύ των χειρουργικών νοσημάτων, καθώς και στις γνώσεις που έχουν σημασία για το μη-χειρουργικό. Οι πίνακες περιλήψεων, οι ενημερωτικές εικόνες για όλα τα σημαντικά θέματα και η συνοπτική παρουσίαση, επιτρέπουν την αποσαφήνιση πολύπλοκων θεμάτων και κάνουν τη μάθηση ευχάριστη.
Επίσης, οι "Βασικές Γνώσεις Χειρουργικής" είναι χρήσιμο σύγγραμμα και για το μέλλον, καθώς με τα λεπτομερή περιεχόμενα και το πλήρες ευρετήριο, διευκολύνεται η ταχεία και αξιόπιστη εύρεση των σωστών απαντήσεων.

Martin Hansis

Martin Hansis (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1951 στο Tubingen. Σπούδασε Ιατρική στα Πανεπιστήμια του Dusseldorf και του Tubingen. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική, με υποειδίκευση στην αντιμετώπιση ατυχημάτων, στο νοσοκομείο Schwabisch Hall στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Tubingen και στην κλινική εργατικών ατυχημάτων του Tubingen. Το 1987 απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργικής Ατυχημάτων. Κοσμήτορας της Πανεπιστημιακής Σχολής, υπεύθυνος των κλινικών, επίτροπος του Πανεπιστημίου, μέλος της επιτροπής ιατρικών ειδικοτήτων και εμπειρογνώμονας στο ΙΜΡΡ Meinz. Από το 2000, καθηγητής κλινικού management στο Πανεπιστήμιο του Bonn και διευθυντής ιατρός των συλλόγων των ασφαλιστικών ταμείων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θωμάς Γερασιμίδης (Επιμέλεια)


Δημήτριος Καραμάνος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
346
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.516 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση