Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οικονομική μεγέθυνση
(Θεωρία και πολιτική)

Offer
Το βιβλίο "Οικονομική Μεγέθυνση: Θεωρία και Πολιτική" καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης θεματολογίας στον κλάδο. Αρχικά εξετάζει το βασικό υπόδειγμα εξωγενούς οικονομικής μεγέθυνσης, καθώς και τις θεωρητικές και εμπειρικές προεκτάσεις του, συνεχίζει με μια σειρά από σύγχρονα υποδείγματα ενδογενούς οικονομικής μεγέθυνσης, τα οποία έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή στα οικονομικά στα μέσα της δεκαετίας του 1980, και καταλήγει με την επισκόπηση γενικότερων θεμάτων, τα οποία μπορούν να αναλυθούν και από τις δύο παραπάνω κατευθύνσεις της βιβλιογραφίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σύνδεση της θεωρίας με εμπειρικές μελέτες και θέματα άμεσου ενδιαφέροντος, ώστε να καταφανεί ότι η θεωρία της οικονομικής μεγέθυνσης μπορεί να προσφέρει απαντήσεις σε μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν την αιχμή της σύγχρονης οικονομικής πολιτικής.

24χ17 εκ., 312 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Επιστημονική Βιβλιοθήκη
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία ), 338.9 (Οικονομική ανάπτυξη)
ISBN: 978-960-218-291-8
ISBN (10ψήφιο): 960-218-291-1
Βάρος: 0.533 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
39.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παντελής Καλαϊτζιδάκης είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Οικονομική Μεγέθυνση, τα Οικονομικά της Εργασίας και την Εφαρμοσμένη Μακροοικονομική. Έχει διατελέσει επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει γράψει πολλά άρθρα σε ακαδημαϊκά περιοδικά του εξωτερικού.

Ο Σαράντης Καλυβίτης είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Οικονομική Μεγέθυνση, την Εφαρμοσμένη Μακροοικονομική και τη Διεθνή Χρηματοδοτική. Έχει γράψει πολλά άρθρα σε ακαδημαϊκά περιοδικά του εξωτερικού και είναι συγγραφέας (με τον Ν. Χριστοδουλάκη) του βιβλίου "Structural Funds: Growth, Employment and the Environment" (Kluwer Academic Press, 2000),.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.