Τζουκ μποξ
zoom in
5.61€ -24% 4.26€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601406282

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2002

  • Εκδότης

    Λιβάνης

Ο Άκης γράφει γι` αυτούς που δεν ανέβαλαν να ζήσουν. Είναι ένας δικός μας που κάποια μέρα κουράστηκε και αντί να κοιμηθεί έμεινε με τα μάτια ανοιχτά και έγραψε στο ταβάνι τα όνειρά του.
Φίλοι που αυτοματαιώθηκαν, παρέες που αιολικά σκόρπισαν, εξουσίες που βάλτωσαν, πρόσωπα που μούχλιασαν στην αφάνεια και γυναίκες που αντάμωσε και ήπιε μαζί τους rock με πάγο.
Οι στίχοι του δεν είναι ποίηση. Δεν είναι rock και δεν είναι αυστηρώς προσωπικοί. Είναι σταγόνες από ένα ποτήρι γεμάτο που το λέει χαϊδευτικά «ζωή» και συχνά ξεχειλίζει...

Άκης Λαδικός

Άκης Λαδικός (Συγγραφέας)

Ο Άκης Λαδικός γεννήθηκε το 1960 στη Ζάκυνθο. Από το 1980 γράφει σε μουσικά και μη περιοδικά (Αντιθέσεις, Στέρεο, Phenomenon, Στοιχειωμένο Τρένο, Μουσική). Έχει επίσης συνεργαστεί με τις εφημερίδες Αυγή και Εποχή. Κατά καιρούς εργάστηκε ως στέλεχος και παραγωγός σε διάφορες δισκογραφικές εταιρείες (EMI, MBI κ.ά.) Ως ραδιοφωνικός παραγωγός συνεργάστηκε με τον «Rock FM» (1989-90) και την «ΕΡΑ 4». Από το 1994 είναι μόνιμος συντάκτης του περιοδικού Ποπ + Ροκ. Από το 1995 είναι τακτικός συνεργάτης του περιοδικού Έψιλον και της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Είναι επίσης συνεργάτης των περιοδικών Zoo, Δίφωνο και Elle. Διδάσκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ζακυνθίων και πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Ζακύνθου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Κονδύλης (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
31
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.118 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση