Τρόμος στο λιμάνι
zoom in
14.27€ -24% 10.85€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603755333

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Μεταίχμιο

Κάννες, λίγο μετά το Φεστιβάλ... Ένα πτώμα ξεβράζεται στην ακτή προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Δεν θα είναι το μόνο... Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να συγκεντρώσει τα κομμάτια του αιματοβαμμένου παζλ, ο δολοφόνος, ένας πιανίστας της τζαζ με διαταραγμένη ψυχοσύνθεση, παραμένει ασύλληπτος συνεχίζοντας τα διαστροφικά του εγκλήματα.
Ένα ανατριχιαστικό και πνευματώδες θρίλερ από μια μετρ του είδους, που ξέρει να κρατά άγρυπνο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Brigitte Aubert

Brigitte Aubert (Συγγραφέας)

Γεννημένη στις Κάννες το 1956, η Μπριζίτ Ωμπέρ ξέρει να προκαλεί τρόμο με τη ραφινάτη και απολαυστική αφήγησή της. Συγγραφέας πολυάριθμων σεναρίων και σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους μεταξύ των οποίων η διασκευή της νουβέλας της "Μαύρες Νύχτες", η οποία βραβεύτηκε από τον εκδοτικό οίκο Γκαλιμάρ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάριον Χωρεάνθη

Μάριον Χωρεάνθη (Μεταφραστής)

Η Μάριον Χωρεάνθη γεννήθηκε στη Χίο. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Sorbonne-Paris IV (Licence de Lettres Modernes), μελετώντας παράλληλα την αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία (Diploma of English Studies). Παρακολούθησε επίσης συστηματικά μαθήματα θεατρικής αγωγής, εκφραστικής κινησιολογίας κι αυτοσχεδιασμού με τον Γιώργο Γαλάντη, καθώς και κλασικού τραγουδιού με τη Μαρία Σκαρλάτου. Από το 1990 εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και μεταφράζει λογοτεχνικά, φιλολογικά και τεχνοκριτικά κείμενα από τα αγγλικά και τα γαλλικά. Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με τον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, καθώς και με το ραδιόφωνο. Συγχρόνως ασχολείται με τη μουσική σύνθεση, το στίχο, το γράψιμο και την εικονογράφηση βιβλίων και περιοδικών. Από το 1994 έργα της περιλαμβάνονται κάθε χρόνο σε συλλογικές και διεθνείς εκθέσεις εικονογράφησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος της Καλλιτεχνικής Εταιρείας Αίσωπος και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ελληνικό τμήμα της IBBY).

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
252
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.399 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση