Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κοινωνική ασφάλιση
(Γενικές αρχές, βασικοί κανόνες: Νομοθεσία, νομολογία ΣτΕ και διοικητικών δικαστηρίων)

Κοινωνική ασφάλιση
Ένα σημαντικό έργο που περιέχει συστηματικά ταξινομημένη, κατά θέμα, νομολογία, όπως έχει διαμορφωθεί κατά την περίοδο 1984–2002, η οποία αφορά τις θεσπισμένες με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας γενικές αρχές του δικαίου της Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως ισχύουν σήμερα, καθώς και την εφαρμογή των βασικών κανόνων του δικαίου αυτού.
Περιέχει αυτούσιες, ή κατά το κυριότερο μέρος τους, τις σκέψεις των αποφάσεων που εκδόθηκαν για τα θέματα αυτά. Οι γενικές αρχές του Κοινωνικοασφαλιστικού Δικαίου παρατίθενται με την πάγια μορφή που εμφανίζονται σήμερα. Σε περίπτωση μεταβολής της νομοθεσίας, μαζί με τις σχετικές αποφάσεις παρατίθενται και οι νέες ισχύουσες διατάξεις, με ιδιαίτερη σημείωση των επελθουσών μεταβολών, ώστε να προκύπτει η διαχρονικότητα του δικαίου και να διευκολύνεται έτσι ο εφαρμοστής του δικαίου στη σχετική έρευνά του.
Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην ανεύρεση των ζητημάτων που αντιμετωπίζονται στο βιβλίο αυτό, παρατίθεται αναλυτικός πίνακας περιεχομένων και λεπτομερές κατά θέμα αλφαβητικό ευρετήριο. Αποτελεί το πλέον έγκυρο βοήθημα για την πληρέστερη ενημέρωση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναφύονται κατά την εφαρμογή του δικαίου της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Περιλαμβάνει: Νομολογία του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου Νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας Νομολογία των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Σχετική νομολογία του Αρείου Πάγου Διατάξεις που ρυθμίζουν επίκαιρα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης Αναλυτικό ευρετήριο με αλφαβητική παράθεση των θεμάτων και επίσης αλφαβητική παράθεση των επιμέρους κατά θέμα λημμάτων.

24χ17 εκ., 402 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 342.02 (Διοικητικό δίκαιο), 340.11 (Νομολογία), 368 (Ασφάλιση)
ISBN: 978-960-301-708-0
ISBN (10ψήφιο): 960-301-708-6
Βάρος: 0.742 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
41.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.62
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.