Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το επόμενο βήμα της δημιουργίας
(Η Αποκάλυψη)
Συγγραφέας:   Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης


Το επόμενο βήμα της δημιουργίας
Οριζόμενος από την ατομική μου νόηση θέλω εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το συστηματοποιημένο λογογράφημα που σας παρουσιάζω μέσα στο βιβλίο μου, το όρισε μια λειτουργική κατάσταση της Νέας Εποχής να αποκαλυφθεί.
Τώρα, γιατί όρισε εμένα και όχι κάποιον άλλον, αυτό το γνωρίζει μόνον η Εποχή και όχι εκείνος που αποκαλύπτει. Διότι η κάθε Εποχή ορίζεται ως ένας ατομικός πυρήνας που θέλει πάντοτε να δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν τα κοσμοδημιουργήματα που έγιναν έχουν μια ωφελιμότητα ή αν είναι μια βλαβερή προσφορά για τους ανθρώπους.
Και μην απορρήσει κανείς, ούτε να θέσει ανταγωνιστική επιθυμία αντιδράσεως μέσα του για τις αποκαλύψεις που κάνω. Αυτά όλα ορίσθηκαν να τα λογοραφήσω, για να εισέλθουν ως αντίληψη σε όποιους πραγματικά επιθυμούν να μάθουν τις αιτίες για τα γεγονότα που συμβαίνουν.
Η Εποχή θέλει οπωσδήποτε να παρουσιάσει στους ανθρώπους της Γης ότι οι προσπάθειές τους μπορεί να ήταν πολύ μεγάλες, αλλά η Αντινομική Τάξη κατάφερε να τους αλλάξει δρόμο πορείας και να τους φέρει μέσα σε δράσεις που να διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα αυτό, όταν έχει αναπτυχθεί μέσα από λαθεμένο δρόμο, δίνει το παραγόμενό του, που είναι οι καταστάσεις που σήμερα συμβαίνουν και -σας το λέγω- θα συμβούν ακόμα πιο πολλές.
Γι΄ αυτό, αν δεν προσέξει ο άνθρωπος το δρόμο που ακολούθησε για να φτάσει στα διάφορα παραγόμενα που προσδιόριζε ότι θα του αποκαταστήσουν την ζωή σε ψευδαισθησιακές πληρότητες, τότε το λάθος αυτό θα τον οδηγήσει προς την πτώση και την αμετάβλητη διασάλευση της ψυχοσωματικής του θέσης προς τα Κάτω σύμπαντα...
Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης

24χ17 εκ., 443 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 523.12 (Κοσμογονία), 113 (Κοσμογονία (Φιλοσοφία))
ISBN: 978-960-90834-2-3
ISBN (10ψήφιο): 960-90834-2-0
Βάρος: 0.959 κιλά
Εκδότης: Έπιστος
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τσάτσαρης, Ιωάννης Γ.
Εγώ ο Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης γεννήθηκα το 1934 σ΄ ένα χωριό της ορεινής Ολυμπίας του Νομού Ηλείας, ονόματι Δαφνούλα, από γονείς όχι και πολύ εύπορους. Ο πόλεμος του ΄40 και οι ιδεολογικές επιθυμίες των έξω και μέσα αρχών της τότε εποχής, που εδημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο, μου επρόβαλαν τα εμπόδια ώστε να μην μπορέσω να ακολουθήσω τα ανώτερα και ανώτατα επίπεδα της μαθητικής παιδείας που το κράτος είχε δημιουργήσει. Και ειδικά όταν βρέθηκα στο παιδομάζωμα που έκανε η ιδεολογική παράταξη, εκείνων που αναφέρονται ως «λαϊκοί αποκαταστάτες» των ανθρώπων, αυτό μου απέκοψε τις σκέψεις μου για να βρω τον τρόπο για την σχολική μου πορεία. Διότι, δραπετεύοντας από τις πρώτες ώρες της συλλήψεώς μου, με ανάγκασαν οι καταστάσεις να καταφύγω, μέσω ειδικών διακινήσεων, εις την Κόρινθο. Eκεί έπρεπε να εργάζομαι για να ζήσω, διότι δεν είχα από κανέναν συμπαράσταση και ούτε υπήρχε τότε οργανωμένη νυχτερινή εκπαίδευση από το κράτος. Και εφόσον συνέβησαν όλα αυτά και μου εμπόδισαν την μαθητική παιδεία, παρέμεινα με την παιδεία που μου έσπερναν κατά τακτικούς καιρούς οι Επουράνιες Θέσεις... Εκείνο που παρέμεινε ακέραιο μέσα μου ήταν να διατηρώ τις άμεσες επικοινωνιακές σχέσεις μου με μια ειδική προσευχή προς τις Φωτεινές Ιερές Θέσεις του Δημιουργού και αυτή η επιθυμία εγεννήθηκε από την πολύ μικρή μου ηλικία. Και τα συγκινησιακά μου δεν μου ζήτησαν ό,τι βλέπω και ό,τι ακούω να το αποκαλύπτω σε κανέναν. Μόνον να το διατηρώ μέσα μου σαν μια πολύ ωραία εσωτερική μου χαρά... Όμως οι γραφές των ανθρώπων δεν έπαψαν να μου δημιουργούν το ενδιαφέρον για να τις παρακολουθώ. Και αυτό το θεώρησα και πάρα πολύ ωφέλιμο, να μελετώ τα διάφορα βιβλία εκείνων που τους ανέφεραν «ειδικούς γνώστες». Πορευόμενος σε μια επαγγελματική πορεία για την επιβίωσή μου, ο χρόνος όρισε να βρεθώ στην Αθήνα. Μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκα σε μια διάλεξη που την παρακολουθούσαν αρκετοί των γραμμάτων και του πνεύματος, όπως αναφέρονται. Εκεί βρέθηκε και ένας επώνυμος Έλληνας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μονάχου, και, κάνοντάς του εγώ δύο ερωτήσεις, η απάντηση ήταν να μου ζητήσει να τους μιλήσω! Αυτό και έκανα. Από εκείνη την στιγμή και μετά άρχισε ο κόσμος να με αναζητά. Όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά και μετά σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Βλέπετε ότι ορισμένες καταστάσεις δεν επιτρέπουν οι Νόμοι της Δημιουργίας να κρυφθούν... Αποκαλύπτοντας λοιπόν πολλά ειδικά σημεία της οργανικής λειτουργικότητας του ανθρώπου στην ψυχοβιολογία της, τους προσέφερα και πολλές θεραπείες. Όλα αυτά με οδήγησαν να αρχίσω να γράφω βιβλία: «Aυθεντικές ιστορίες παραφυσικών φαινομένων από την Πίνδο», «H Aποκάλυψη μετά του Iωάννου», «Tο Eπόμενο Bήμα της Δημιουργίας» και «Ο άνθρωπος στην άγνωστη πορεία του».

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.