Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Windows XP
(Μυστικά και τεχνικές)
Συγγραφέας:   Jim Boyce


Windows XP
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε αποτε-λεσματικά το Adobe Premiere 6.5. Ακολουθώντας μία απλή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, με μρακτικές εργα-σίες και ασκήσεις, κάθε μάθημα του βιβλίου βασίζεται και επαυξάνει τις γνώσεις που αποκτήσατε στα προηγού-μενα, πράγμα το οποίο σας επιτρέπει να μάθετε το Adobe Premiere 6.5 στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

832 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.4 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Β. Σαμαράς (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-362-8
ISBN (10ψήφιο): 960-512-362-2
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
45.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Jim Boyce είναι πρώην επιμελητής και αρθρογράφος μηνιαίας στήλης στο περιοδικό Windows Magazine. O Jim έχει συγγράψει και συμμετάσχει στη συγγραφή περισσότερων από 405 βιβλίων σχετικών με το υλικό και το λογισμικό υπολογιστών και γράφει συχνά άρθρα για τις Winmag.com, Techrepnblic.com. και άλλες τεχνικές εκδόσεις. Ασχολείται με τους υπολογιστές από το τέλος της δεκαετίας του 1970 ως προγραμματιστής και διαχειριστής συστημάτων. Έχει μεγάλη πείρα στο MS-DOS, τα Windows, τα Windows NT, τα Windows 2000, και τα περιβάλλοντα UNIX. Εκτός από τη μακροχρόνια συγγραφική του σταδιοδρομία, ο Jim είναι ιδρυτικό στέλεχος και αντιπρόεδρος της Minnesota Webworks, μια εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου για τον ιστό (www.mnww.com).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.