Είμαι κι εγώ σαν κι εσένα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Είμαι κι εγώ σαν κι εσένα

Ελένη Περινού

13.18€ -24% 10.02€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603642169

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2003

  • Εκδότης

    Διόπτρα

Ο Αντώνης είναι έτοιμος από καιρό να δεχτεί την πιθανότητα μιας αγάπης που αψηφά το χρόνο και το χώρο. Ευαίσθητος, αλαφροΐσκιωτος σχεδόν, αρνείται να αρκεστεί σε μια συμβατική ζωή και στον έρωτα δίχως πάθος, γιατί γνωρίζει πως δεν έχει ακόμα συναντήσει την αδελφή ψυχή του.
Ακόμη και πριν γνωρίσει από κοντά τη Φαίδρα, το "ξωτικό" του, ξέρει ότι η γυναίκα αυτή είναι, για καλό ή για κακό, το πεπρωμένο του...
«Ένιωσα σαν να κυλούσε μέσα στις φλέβες μου και μου τραγουδούσε, "μη σε νοιάζει, μην πονάς, είμαι κι εγώ σαν κι εσένα. Κι άμα τα λάθη σου αγαπάς, είναι σαν ν` αγαπάς εμένα!"»

Ελένη Περινού

Ελένη Περινού (Συγγραφέας)

Η Ελένη Περινού σπούδασε κλασική κιθάρα κι αργότερα, τελειώνοντας τα ΤΕΙ Αθηνών, ασχολήθηκε με την παιδαγωγική ως νηπιαγωγός. Παρακολούθησε σεμινάρια ψυχολογίας και διαλογισμού ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στον κλάδο της διαιτολογίας, ερευνώντας τους ψυχολογικούς παράγοντες που επιδρούν στη διατροφή. Εκτός από λογοτεχνία, η Ελένη Περινού έχει γράψει ποίηση, στίχους και τραγούδια. Επίσης, έχει εκδόσει τη δική της δουλειά "Περγαμηνή", όπου τραγουδά η ίδια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
188
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.305 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση