Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός

Κωμωδία: Βασισμένο σε μια ιδέα από μια νουβέλα του Πιότρ Γιαρκόφσκι

Θανάσης Παπαθανασίου

Μιχάλης Ρέππας

Θεσσαλονίκη 1944. Κατοχή.
46.000 Έλληνες Εβραίοι στο Άουσβιτς.
Πείνα. Τρόμος.
Μια αυτοκρατορία καταρρέει και ένα καινούργιο μωρό έρχεται στον κόσμο.
Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός είναι ένα έργο όπου επτά δραματικά πρόσωπα κάνουν μία κωμωδία. Ή, αν θέλετε, επτά γελοία ανθρωπάκια απαντάνε στην Ιστορία προστατεύοντας ένα μωρό.

Θανάσης Παπαθανασίου

Θανάσης Παπαθανασίου (Συγγραφέας)

Ο Θανάσης Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μιχάλης Ρέππας

Μιχάλης Ρέππας (Συγγραφέας)

Ο Μιχάλης Ρέππας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι της Κορινθίας. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θέατρο στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και για ένα χρόνο στη σχολή κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου. Εργάζεται ως ηθοποιός και γνωρίζεται με τον Θανάση Παπαθανασίου το 1987. Από τότε συνεργάζονται γράφοντας και σκηνοθετώντας για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Κυριότερες δουλειές: Οι τρεις χάριτες και Το δις εξαμαρτείν για την τηλεόραση, το Safe Sex και Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο για το σινεμά. Έχουν γράψει τα θεατρικά έργα Ροζ μολότωφ, Μπαμπάδες με ρούμι, Βίρα τις άγκυρες, Ο Έβρος απέναντι, Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ, Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός. Έχουν επίσης κάνει πολλές μεταφράσεις και διασκευές για διάφορους αθηναϊκούς θιάσους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
128
Διαστάσεις:
22x17
Βάρος:
0.35 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση