Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονα συστήματα αυτόματου ελέγχου
Συγγραφείς:   Richard C. Dorf, Robert H. Bishop,


Σύγχρονα συστήματα αυτόματου ελέγχου
Για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια, το σύγγραμμα με τίτλο "Σύγχρονα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου" (Modern Control Systems) αποτελεί ένα πρότυπο για όλα σχεδόν τα συγγράμματα που αφορούν στην ύλη του αντίστοιχου μαθήματος σε προπτυχιακό επίπεδο. Οι πωλήσεις του βιβλίου αυτού συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (bestseller) εξαιτίας του γεγονότος ότι οι συγγραφείας του, κατάφεραν να παρουσιάσουν την σύνθετη θεωρία του αυτομάτου ελέγχου με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ευχάριστη και προσιτή στους φοιτητές. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μια γενικότερη μεθοδολογία σε θέματα αυτομάτου ελέγχου η οποία ενώ στηρίζεται κατά βάση στο αντίστοιχο μαθηματικό υπόβαθρο, δίνει εντούτοις αρκετή έμφαση στα μοντέλα των διαφόρων φυσικών συστημάτων καθώς επίσης και στον πρακτικό σχεδιασμό συστημάτων ελέγχου που βασίζονται σε ρεαλιστικές προδιαγραφές.
[...]

25χ18 εκ., 1213 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική), 670.427 (Αυτοματισμός)
Άλλα πρόσωπα: Άγγελος Δ. Δημητριάδης (Μεταφραστής) , Τρ. Ποιμενίδης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-8050-94-5
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-94-4
Βάρος: 2.48 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
70.97
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

63.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Robert Η. Bishop είναι πρόεδρος του τμήματος Αεροδιαστημικής Mηχανικής και Μηχανολογίας του Πανεπιστημίoυ του Τέξας, στο Austin. Έλαβε διάκριση "Joe J. Κing professor in engineering" και το 2002 τιμήθηκε ως διακεκριμένος εκπαιδευτικός από τη UT Academy of Distinguished Teachers. Ως ταλαντούχος εκπαιδευτικός ο R. Bishop έλαβε το βραβείο Martin Tactical Aircraft Systems για την εξαίρετη διδασκαλία του. Του απονεμήθηκε, επίσης, το βραβείο John Leland Atwood από την American Society of Εngineering Educators (Αμερικανική ένωση εκπαιδευτών μηχανικών) και το American Institute of Aeronautics and Astronautics (Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροπορικής και Αστροναυτικής), βραβείο που περιοδικά απονέμεται σε "πρωτοπόρους με σημαντική και διαρκή συνεισφορά στην εκπαίδευση που αφορά την αεροδιαστημική μηχανική". Ο καθηγητής Bishop είναι τακτικό μέλος της ΑΙΑΑ και ενεργό μέλος ων ΙΕΕΕ και ASEE. Είναι ένα διακεκριμένος ερευνητής τον τομέα της καθοδήγησης, πλοήγησης και ελέγχου των αεροδιαστημικών οχημάτων.

Ο Richard C. Dort είναι καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis. Ως εκπαιδευτικός, είναι γνωστός για το έντονο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τις εφαρμογές της στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον. Έχει εκδώσει αρκετά επιτυχημένα βιβλία και εγχειρίδια χρήσης (handbooks) για μηχανικούς. Μεταξύ αυτών είναι το "Engineering Handbook", με αξιόλογες πωλήσεις, και η τρίτη έκδοση του "Electrical Engineering Handbook". Ο καθηγητής Dorf συμμετείχε, επίσης στη συγγραφή του βιβλίου "Technology Ventures", ένα πρωτοπόρο βιβλίο για την επιχειρηματικότητα. Είναι τακτικό μέλος της ΙΕΕΕ και της ASEE. Δραστηριοποιείται ερευνητικά στα πεδία "σχεδίαση συστημάτων ελέγχου" και "ρομποτική". Κατέχει τον τίτλο ευρεσιτεχνίας του ελεγκτή PIDA.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.