Τόποι δύναμης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τόποι δύναμης

Η παγκοσμίως πληρέστερη έρευνα για τα ενεργειακά ρεύματα και κέντρα του πλανήτη

Νίκος Κατσινόπουλος

Κοινή ανά τον κόσμο παραμένει δια μέσου των αιώνων η πεποίθηση ότι κάθε τόπος χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερο τύπο ενέργειας, μια δόνηση, μια αόρατη δύναμη που του προσδίδει συγκεκριμένες ιδιότητες. Έτσι, άλλοι τόποι θεωρούνται θετικοί, με την έννοια ότι γεννούν χαρούμενα συναισθήματα ή μια αίσθηση ευεξίας στον επισκέπτη τους, ενώ κάποιοι άλλοι αρνητικοί, αφού συνδέονται με ατυχήματα, ασθένειες ή ζοφερά συναισθήματα. Από την Ιστορία αλλά και τις προφορικές παραδόσεις των λαών ορισμένοι τόποι ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά ισχυρή θετική τους ενέργεια, γεγονός που τους έχει καθιερώσει ως «Τόπους Δύναμης» του πλανήτη μας. (...)


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κωνσταντίνος Γ. Κούρος (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Κωνσταντίνος Κούρος είναι συγγραφέας και αρθρογράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως παραγωγός σε ραδιοφωνικές εκπομπές και συνεκδότης στο περιοδικό «Αέροπος». Αρθρογραφεί σε Ελληνικά Περιοδικά και εφημερίδες καθώς και σε Ελληνικές εφημερίδες της Αυστραλίας.

Νίκος Κατσινόπουλος

Νίκος Κατσινόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Κατσινόπουλος γεννήθηκε το 1967 στο Κερατσίνι και σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή "Όμηρος". Το 1983 δημοσίευσε το πρώτο κείμενό του με τίτλο "Mysteries of Greek Mythology", στο φυλλάδιο "Ancient Skies", το οποίο αναδημοσιεύτηκε στο ιταλικό περιοδικό "Shan". Εργάστηκε επί 12 χρόνια στη συντακτική ομάδα του περιοδικού "Ανεξήγητο", και από το 1996 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διάφορα έντυπα ("Millennium", "Skylab", "Ατραπός", Περισκόπιο της Επιστήμης", "Τρίτο Μάτι" κ.ά.) γράφοντας σε αυτά άρθρα και ειδήσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
239
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.373 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση