Το κοριτσάκι με τα λύτρα
zoom in
16.23€ -10% 14.61€

. . . Ηρωίδα μια μικρή που τα έχει όλα, αλλά κάτι της λείπει. . . κι αν η λέξη «λύτρα» μπερδεύει λίγο τα παιδιά σας, πείτε τους ότι τα «λύτρα» που εννοούμε εδώ δεν έχουν καμία σχέση με τα λίτρα της πορτοκαλάδας που παίρνουμε από το σούπερ-μάρκετ. Πείτε τους ακόμα ότι λέγοντας «λύτρα» εννοούμε τα χρήματα που ζητάει κάποιος για να επιστρέψει σε κάποιον άλλο κάτι πολύτιμο που του έχει πάρει. [. . .] Στο παραμύθι που ακολουθεί δεν υπάρχουν ούτε κακοποιοί, ούτε απαγωγή. Και πάνω απ` όλα δεν υπάρχει φόβος για τους μικρούς αναγνώστες. Τώρα, τι χρειάζονται τα λύτρα; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Φούλη Μητσιάλη

Φούλη Μητσιάλη (Εικονογράφος)

Η Φούλη Μητσιάλη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε σχέδιο και χρώμα στο Κέντρο Τεχνών Γ. Πλάκα και ζωγραφική στο Εργαστήρι του Βρασίδα Βλαχόπουλου. Συνέχισε τις σπουδές της στην Κρατική Σχολή Γραφικών Τεχνών και Διακόσμησης (πρώην Δοξιάδη), όπου και αρίστευσε αποφοιτώντας με τρεις ετήσιες υποτροφίες. Εκτός από την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου ασχολείται γενικά με τις εφαρμοσμένες τέχνες.

Δέσποινα Σαββοπούλου

Δέσποινα Σαββοπούλου (Συγγραφέας)

Η Δέσποινα Σαββοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Παράλληλα άρχισε να γράφει. Δούλεψε στην εφημερίδα "Αυγή", στα περιοδικά "Αντί", "Επίκαιρα", "Τηλέραμα", "Μουσική", "Echo & Artis", "Η ζωή με το παιδί", κ.ά. Έχει εργαστεί ως παραγωγός μουσικών εκπομπών στο ραδιόφωνο του Alpha News και Alpha Radio στην ΕΡΑ, στην τηλεόραση της ΝΕΤ και του Antenna. Από το 1988 εργάζεται στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", όπου είναι αρχισυντάκτης του πολιτιστικού τμήματος, ενώ συνεργάζεται με τα περιοδικά "Votre Beaute" και "Δίφωνο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
43
Διαστάσεις:
30x22
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση